Hizmette Sınır Yok

Hizmette Sınır Yok

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Ortahisar’ı Arşınladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 4 Ağustos Çarşamba günü Ortahisar ilçesinde program düzenledi.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve Ortahisar İlçe Teşkilatıyla düzenlenen programlarda ilk olarak Aksa Doğalgaz Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Bölge Müdürü Salih Ayaydın ile birlikte Trabzon’da devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Günnar; “Doğalgaz, şehrimiz için oldukça önem arz ediyor. Bu anlamda AK Parti iktidarımız döneminde enerji ve doğalgaz konularında büyük çalışmalar yapılıyor, Karadeniz'de toplamda 540 milyar metreküplük doğalgaz keşfi gerçekleştirildi. Yine bölgede aynı kararlılıkla doğalgaz arama çalışmaları sürdürülüyor. Trabzon’umuzda Doğalgaz alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimiz ev ve işyerlerinde doğalgaz kullanma rahatlığını yaşayacaklar.

Daha sonra İpekyolu Galericiler Sitesinde ki tüm esnafı ziyaret ederek esnafların dilek ve temennilerini dinleyen Milletvekili Günnar; AK Parti’nin 19 yıllık iktidarında esnafımızı her zaman desteklediğini, tüm dünyanın sıkıntıda olduğu pandemi döneminde de esnafın daima yanında olduklarını söyledi.

Çalışmalarını akşam geç saatlere kadar sürdüren Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar daha sonra Ortahisar’ın Kaymaklı, Aydınlıkevler ve Fatih Mahallelerinde teşkilat mensupları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşın talep ve isteklerini ilgili kurumları arayarak iletti.

Trabzon’a kalıcı eserler yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Milletvekili Günnar; "AK Parti iktidarı dönemimizde, Trabzon’a sağlıktan, eğitime, tarımdan, çevre ve şehirciliğe, orman köylülerimizden, kırsal kalkınmaya, enerji sektöründen turizme kadar her alanda çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük başarılara imza atıyoruz. 2023-2053 ve 2071 yılı hedeflerimize ulaşmak için milletimize hizmet yolunda durmadan çalışmaya, her zaman milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade ederek ülkesi ve milleti için çalışan, yorulmadan emek veren herkesten Allah Razı Olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

adnan-gunnar-trabzon-da-jpg4.jpg

adnan-gunnar-trabzon-da-jpg1.jpg

adnan-gunnar-trabzon-da-jpg3.jpg

adnan-gunnar-trabzon-da.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler