Ekim "Her Şey Akçaabat İçin"

Ekim "Her Şey Akçaabat İçin"

Başkan Ekim, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

BAŞKAN EKİM’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Başkan Ekim, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirerek çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıyor.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Ekim, esnaf ve vatandaşla sohbet ederek talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgi gösterdiği Başkan Ekim, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. ” Dedi.

DAHA YAŞANABİLİR BİR AKÇAABAT İÇİN…

Esnaftan bire bir taleplerini dinleyen Başkan Osman Nuri Ekim, çay ocağında oturan vatandaşla da sohbet ederek, daha güzel, daha yaşanabilir bir Akçaabat için fikir alış verişinde bulunuyor. Başkan Ekim, sokakta karşılaştığı yaşlı teyze ve amcalara da hal hatır sormayı ihmal etmedi. İlçeye hizmet sunan, ilçede yaşayan vatandaşa hizmet veren herkesin önemle rol oynadığına işaret eden Başkan Ekim, “Zaman zaman düzenlediğimiz istişare toplantılarının yanında, yaptığımız ziyaretlerle de esnafımızın taleplerini dinliyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Bölgemize daha fazla yatırımcı çekme, mevcut yatırımcıların ve esnafın sorunları noktasında görüşlerini alıyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir ve modern bir Akçaabat için çalışıyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan ilçemize ve hemşehrilerimize el birliğiyle katkı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ekim’e beklentilerini ve taleplerini bire bir anlattıkları için mutluluklarını dile getiren esnaf da, ziyaret için teşekkür ettiler.

hersey-akcaabat-icin-osman-nuri-ekim.jpg

hersey-akcaabat-icin-osman-nuri-ekim1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler