Her Şey Akçaabat İçin

Her Şey Akçaabat İçin

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEN, yoğun siyasi çalışmalarının yanı sıra Akçaabat’ın kazanımları için de yoğun çaba sarfediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Adayı Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ŞEN, yoğun siyasi çalışmalarının yanı sıra Akçaabat’ın kazanımları için de yoğun çaba sarfediyor. Devlet Su İşleri (DSİ)’nin Akçaabat Yatırımlarını DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif BALTA ‘yla birlikte masaya yatıran Şen, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için süreç hakkında istişare yürüttü.

DSİ’nin Sera Gölü çevresinde yürüttüğü projeler ile Akçaabat Belediyesi’nin Yaylacık Mahallesi başlangıç noktası olan Yürüyüş Yolu’nu Söğütlü’ye bağlayacak köprüde Genel Müdür Mehmet Akif BALTA ile birlikte yerinde incelemelerde bulunan Şen, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yürütmüş olduğu yoğun çalışmalar ve Genel Başkan Yardımcılığı sorumluluğunun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı olarak aktif propaganda çalışmaları içerisinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Şen, Yaylacık Mahallesi’ni Söğütlü Mahallesi’ne bağlayacak köprünün sahil şeridinde yürütülen Yürüyüş Yolu projesinin önemli bir ayağını oluşturduğuna işaret etti.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Şen’in Akçaabat’ın devam eden projelerinin kısa zamanda tamamlanması için bugünden kollarını sıvadığı görülürken DSİ Genel Müdürü hemşehrimiz Balta’yla birlikte çalışmaları yerinde incelerken verdikleri görüntü takdir edildi.

2ed5d12a-3df1-45c2-adc3-ac304207ffbe.jpg

6b484c78-11b6-4793-ac03-fe3e03d5e683.jpg

64297c64-7aee-4e29-a23a-741eb63a6b0e.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler