HEM'den Muhteşem Sergi

HEM'den Muhteşem Sergi

Akçaabat Halk Eğitimi Müdürlüğü’nce düzenlene "yıl sonu sergisi" tam not aldı.

Akçaabat Halk Eğitimi Müdürlüğü’nce düzenlene "yıl sonu sergisi" tam not aldı.

Akçaabat Halk Eğitimi Müdürlüğü’nce düzenlene yılsonu sergisi Söğütlü’deki  okul binasında açıldı. Açılışa, İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tarık Akgün,Akçaabat Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, daire amirleri, vatandaşlar ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerlerin bir yıl boyunca el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışında konuşan Akçaabat Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Kasap, her yerde herkes için eğitim sloganıyla eğitim hizmeti verdiklerini söyledi. Müdürü kasap yaptığı Konuşmada “Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi olarak 72 alan ve 3645 kurs programıyla “her zaman her yerde ve herkes için eğitim” sloganıyla her yıl ortalama 15 bin kursiyerimize eğitim sunmaktayız. Akademik, mesleki, işbirliği, kişisel gelişim ve hobi kurslarımız Akçaabat’ımızın her bir köşesinde açılmaktadır. Kurslarımız aynı zamanda gizli bir istihdamı da bünyesinde saklamaktadır. Kursiyerlerimiz gerek yerel çevrede ve gerekse internet üzerinden emeklerini mali faydaya dönüştürüp aile bütçelerine ciddi destekler sağlamaktadırlar” dedi.

Folklor ekibinin gösterileri sonrasında kesilen kurdele ile ziyaretçiler sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldı. Ziyaretçiler tarafından beğeni ile takip edilen yılsonu sergisi bir hafta boyunca ziyaret edilebilecek.

Akçaabat HEM'den Muhteşem Sergi

Akçaabat HEM'den Muhteşem Sergi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler