Hedefe Adım Adım

Hedefe Adım Adım

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2.Grup’ta (BAL) mücadele veren Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlikspor’da Teknik Direktör Albulkadir Aslan, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2.Grup’ta (BAL) mücadele veren Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlikspor’da Teknik Direktör Abdulkadir Aslan, hedefe emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Abdulkadir Aslan sitemize yaptığı açıklamada, Akçaabat’ın özlediği hedefe ulaşmak için çalıştıklarını be yönde ilerlediklerini ifade ederek “Akçaabat’ta her zaman futbol ön planda tutulmuştur. Son yıllarda profesyonel bir ligde takımımızın olmayışı bu ilçe için bir eksikliktir. Buna özlemin her geçen gün arttığını biliyoruz. Şimdi bu eksikliği gidermek adına çalışıyoruz” dedi.

Futbolcuların özverili bir şekilde mücadele ettiğini vurgulayan Abdulkadir Aslan “ sporcularımız  ve yöneticiler ile bir aile gibiyiz. Her kes üzerine düşen sorumluluğun bilincinde hareket ediyor.  Özellikle yönetim kurulu ve Akçaabat kamuoyunu yanımızda görmemiz bizi ayrıca motive ediyor. Bir aile ortamında gibiyiz. Buradan yanımızda olan stadyuma gelerek bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu şekilde devam edip hep birlikte mutlu sona ulaşmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Ligin uzun bir maraton olduğunu dile getiren Aslan “Ligde henüz 4 karşılaşma oynadık. Bu karşılaşmalara bakıldığı zaman istediğimiz seviyedeyiz. Ama lig uzun bir maraton.  Biz maç maç gitmek istiyoruz. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Herkes elinden geleni ortaya koymaya çalışıyor. Bu çalışmaların karşılığı sezon sonu hedefe ulaşmak olacaktır” dedi.

Haftasonu Erdoğduspor ile karşılaşacaklarını da dile getiren Teknik Direktör Abdulkadir Aslan  “Hafta sonu Yavuz Selim Sahası’nda Erdoğduspor ile karşılaşacağız. Öncelikle centilmence bir karşılaşma olmasını diliyorum. Bu karşılaşmada da 3 puan alarak yolumuza devam etmek arzusu içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Sebat Gençlik 4 karşılaşmada elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan topladı ve lider durumda bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler