HALK EĞİTİM YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI

HALK EĞİTİM YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI

Her yıl geleneksel hale gelen Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi bu yıla da damgasını vurdu. ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası'' etkinlikleri kapsamında Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2021-2022 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisi düzenlendi.

HALK EĞİTİM YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI

Her yıl geleneksel hale gelen Halk Eğitimi Merkezi yıl sonu sergisi bu yıla da damgasını vurdu. ''Hayat Boyu Öğrenme Haftası'' etkinlikleri kapsamında Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 2021-2022 eğitim öğretim yılı, yıl  sonu sergisi düzenlendi.

Yıl sonu sergisi açılışı kapsamında İstiklal Marşı, Açılış Konuşmaları, Halk Oyunları Gösterisi, Giyim Üretim Kursu tarafından hazırlanan defile gösterisini takiben kurdele kesimi ve sergi açılışı yapıldı. Yıl sonu sergisine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmak üzere çok sayıda protokol katıldı.

Sergi açılışında konuşan Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu:

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi’miz bu tarz etkinlikleri hayata geçiriyor. Geçmişten geleceğe, neneden toruna, kültürel değerlerimizin yaşatılmasında bu ilçemizin ciddi katkıları oluyor. Kültürel değerlerimizi hayatta tutmak, gelecek kuşaklara aktarmak ve hanemize gelir getirme noktasında güzel çalışmalar söz konusu. Ev hanımlarımızın el emeği göz nuru emeklerinin sergilendiği sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Ustaoğlu’nun konuşmasının ardından Halk Oyunları Gösterisi ve Giyim Üretim Kursu tarafından düzenlenen miniklerin defile gösterisi etkinliğe renk kattı. Miniklerin babalarının da eşlik ettiği gösteri sonrası kurdele kesimi ve sergi açılışına geçildi.

Akçaabat Halk Eğitimi Müdürü Ahmet KASAP şunları söyledi:

Her yıl geleneksel hale gelen yıl sonu sergisi kapsamında güzel bir hazırlık yaptık. Elbette bu çalışmanın mutfağında Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz çatısı altındaki personelimizin ve usta öğreticilerimizin emeği çok büyük. Bu çalışma için güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. 2021- 2022 eğitim öğretim yılı kapsamında çok sayıda kurs düzenledik. Düzenlemiş olduğumuz kurslarda kursiyerlerimizin bütün çalışmalarını sergimizde halka arz ettik. Sayın valimizin teşrifleri, değerli protokolün katılımlarıyla güzel bir etkinlik oldu. 2022-2023 eğitim öğretim yılında böyle güzel etkinliklerin düzenlenmesini temenni etmekteyiz.

144617a6-2b98-4368-aa0c-1335816b2f27.jpg

whatsapp-image-2022-06-09-at-17-51-10-2.webp

whatsapp-image-2022-06-09-at-17-51-10-3.webp

 

,

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler