Günnar Aronya Hasadı Yaptı

Günnar Aronya Hasadı Yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat’ta düzenlenen “Aronya” meyvesi fidanlarından elde edilen ürünlerin hasat törenine katıldı.

 

Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Belediyesinin yürüttüğü proje kapsamında üreticilere dağıtılan “Aronya” fidanlarından üretilen ürünlerin hasat töreninde konuşan Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Akçaabat’ta başlatılan bu çalışmadan dolayı başta Akçaabat Ziraat Odası Başkanımız Mustafa Hikmet Eyüpoğlu olmak üzere Akçaabat Belediye Başkanlığımız Osman Nuri Ekim’e, Tarım İl Müdürlüğümüze ve halkımıza teşekkür ediyorum. Aronya her türlü ürünü ile başta ilaç ve gıda sanayi olmak üzere, kimya sanayi gibi çeşitli alanlarda halkımıza gelir getirecek alternatif bir ürün olacak ve kısa sürede Akçaabat’ta, Trabzon’da hatta Karadeniz Bölgesi’nde üretimi yaygınlaşacaktır” dedi.

 

Konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, AK Parti hükümetimiz ile birlikte tarımsal kalkınmada atılan adımların meyvelerinin toplanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Milletvekili Günnar, “Burada üreticilerimizin yanında olmaktan dolayı son derece mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Her zaman çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yanında olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da buradan bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

adnan-gunnar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler