Güner “Yanlıştan Dönüldü"

Güner “Yanlıştan Dönüldü"

Güner “Yanlıştan Dönüldü, İlgililere Teşekkür Ederim”

Güner “Yanlıştan Dönüldü, İlgililere Teşekkür Ederim”

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, Yaylacık mahallesindeki yaya geçidinin kaldırılmasın nedeniyle yetkililere teşekkür etti. Bir yanlıştan dönüldüğünü ifade eden Güner “Yaylacık mahallesinde bulunan uluslar arası karayolundaki yaya geçidinde ölümlü ve yaralamalı çok sayıda kaza meydana gelmişti. Bunu dikkate alarak daha önce kaldırılmasını istemiştik. Bugün bu yaya geçidi kapatıldı. Doğru olan yapıldı. Önerimizi dikkate alarak uygulamaya geçiren yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Yaya geçidinin kapatılmasının bu alanda oluşan trafik sorununa çözüm olmayacağını da dile getiren Güner, “yaya geçidinin kapatılması araç ve yaya güvenliği için olumlu gelişmedir. Ancak bu alanda ciddi bir trafik yoğunluğu bulunuyor. Bunun tel çözümü var. O da Akçaabat’ın çevre yoluna bir an önce başlanılmasıdır” şeklinde konuştu.  

Aslan Güner, daha önce yapmış olduğu açıklamada yaya geçidinin kapatılmasını istemiş “Biraz daha fazla yürüyün ama lütfen can güvenliğinizi asla tehlike atmayın.” Demişti.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler