Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"

Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"

Güner "Kantarın Topuzu Kaydı"

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Aslan Güner, faaliyet raporu değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun mahalle ziyaretlerini daha çok Ortahisar’da yapmasının üzerine itiraz ederek “Burada bari bir oranı yakalayalım” dedi.

Güner, “Faaliyetleri yaparken maddiyat önemli. Performans, hedef ve göstergeler bölümünde mali saydamlık ilkesi gereği tabloların web sitesinde yayınlanma sayısının başarı oranı yüzde 65. Şeffaf belediyecilik açısından eksiklik olduğunu düşünüyorum. Belediyenin toplu taşıma araçlarını kullanan yolcu sayısında hedef 14 milyonken gerçekleşen 8 bin 915 olmasının sebeplerinin araştırılması gerekir” dedi.

Mahalle ziyaretlerinde kantarın topuzu kaçınca Güner, buna itiraz etti. Güner, “Özel kalem müdürlüğünün mahalle ziyaretlerinin toplamı 389. 137’si Ortahisar.. Ortahisar’a yatırım bazında zaten kantarın topuzu kaçtı. Ahmet Başkanım beni eleştirmişti. Sayın Başkanım (Zorluoğlu) Mahalle ziyaretleri bedava. Biz de diğer ilçeler de sizi ağırlamak istiyoruz.  Burada bari bir oranı yakalayalım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler