Genç Avukat Aday Adayı

Genç Avukat Aday Adayı

Akçaabatlı genç Avukat Emre Şahin Köroğlu, CHP Trabzon İl binasına giderek Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Genç Avukat Emre Şahin Köroğlu Aday Adayı

Akçaabatlı genç Avukat Emre Şahin Köroğlu, CHP Trabzon İl binasına giderek Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi. CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Emre Şahin Köroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Çocukluk kahramanım Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, benimsediğim ilkeler doğrultusunda; bugün Cumhuriyet Halk Partisi'nden Milletvekili Aday Adaylığımı gururla ilan etmiş bulunmaktayım. Öncelikle ülkem ve daha sonra şahsım adına hayırlı olmasını dilerim.’

Emre Şahin Köroğlu kimdir?

Avukat Emre Şahin Köroğlu, 1995 doğumludur. İlk ve orta öğretimini Akçaabat Merkez İlkokulunda, lise öğrenimini ise Akçaabat Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise hayatında; Akçaabat İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı ve Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapmıştır. Öğrenci meclisi başkanlıkları sürecinde il ve ülke bazında çeşitli organizasyonlar yapmış ve çeşitli organizasyonlara katılmıştır. Üniversiteyi İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. 5 yıldır aktif avukatlık yapıyor olup; daha önce de İstanbul Belediyesi seçimlerindeki usulsüzlüklere karşı sandık güvenlikleri ve hukuki anlamda destekte bulunmuştur. Avrupa Barolar ve Hukuk Dernekleri Konseyi (CCBE) üyesidir. Evlidir. Bir kardeşi vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler