Gazze İçin Yüyüyüş

Gazze İçin Yüyüyüş

Akçaabat’ta Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi’nde düzenlediği barbarca saldırıları lanetlemek amacıyla bir araya gelinip, yürüyüş düzenlenecek.

 

İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılar devam ederken, Türkiye’nin dört bir yanından Filistin’e destekler sürüyor. Saldırıların düzenlendiği ilk günden bu yana Gazze için her türlü desteği veren Akçaabat, bu sefer destek yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Akçaabat Belediyesi öncülüğünde gerçekleşecek olan yürüyüş 7 Haziran Cuma günü saat 13.30’da,  Ak Cami önünden başlayacak ve Atatürk Parkı'nda sona erecek. Programın ardından bir basın bildirisi okunacak.

Yürüyüşe, Akçaabat Belediyesi’nin yanı sıra, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Ziraat Odası, Türk Kızılay ve İHH İnsani Yardım Vakfı da destek verecek.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 7 Haziran Cuma günü Cuma namazı çıkışında ilçenin ileri gelen temsilcilerinin katılımıyla Gazze'ye destek açıklamasında bulunacaklarını duyurarak, tüm vatandaşları yürüyüşe davet etti.

akcaabatta-siyonist-isgal-rejiminin-gazze-seridinde-duzenledigi-barbarca-saldirilari-lanetlemek-amaciyla-bir-araya-gelinip-yuruyus-duzenlenecek.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler