Fatih Parkı Böyle Olacak

Fatih Parkı Böyle Olacak

Akçaabat Akcami yanında bulunan Fatih Parkı’nın yenileme çalışmaları devam ediyor. Yüklenici firma tarafından yapılan eski zemini kaldırma çalışmaları tamamlandı ve zeminde izolasyon işlemleri yapılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışmaların istendiği gibi gittiğini ve parkın kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade etti.

akcaabat-fatih-parki-yenileme-projesi.jpg

Müteahhit Hızlı Çalışıyor

Akçaabat Fatih Parkı’nın yapımını üstlenen firmayı öven Başkan Ekim, Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada Fatih Parkı yüklenici firmayı överek, keşke müteahhitleri seçme şansımız olsa dedi.  Başkan Ekim “Fatih Parkı yenileme çalışmalarını her an takip ediyoruz. Hemen yanında bulunan kamera ile sürekli çalışmaları takip ediyoruz. Güzel ve hızlı çalışıyorlar. Bazı işlerimizde aynı hızı ve kaliteyi bulamıyoruz. Sokak sağlıklaştırmasında bunu yaşadık.  Kamu İhale Kumu’na tabiyiz ve ihalede şartları tutana ihaleyi vermek zorundasın” dedi.

Eski Hastane Yeri Otopark

Öte yandan yıkımı tamamlanan eski Devlet Hastanesi yeri geçici otopark olacak. Zemini düzleştirilen alana giriş çıkış yerleri yapılacak ve vatandaşların hizmetine sunulacak.akcaabat-eski-hastne-alani.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler