Farkındalık Yaratan Konferans

Farkındalık Yaratan Konferans

Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.

AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS

Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.

Konferansa; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Ailenin toplumdaki yerinden ve öneminden detaylarıyla bahseden Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim,” Toplumu aile oluşturur. Aile, ne kadar sağlıklı ise toplum da o kadar sağlıklıdır. Aile bireyleri arasındaki iletişim ve etkileşim, ailenin sağlığını belirler. Çocuklarımızın ilk ve daimi okulu ailesidir. Çocuklarımızın hayatını şekillendirecek elzem öğretiler ailede başlar. Doğru iletişimi, doğru davranışı, doğru tepkiyi çocuklarımıza örnek teşkil edecek yaşantılarla aşılamalıyız. Çocuklarımız, bizden gördüğü öğretilerle hayatlarına yön veriyor ve kendi benliklerini oluşturuyor. Temeli sağlam kurmalıyız. Anne, baba ya da eş olarak hem birbirimizle hem çocuklarımızla hem de tüm insanlarla etkili iletişim, doğru dil ve üslup kullanmayı bilmeliyiz. Aile, toplumun en küçük yapısıdır ancak çekirdeğini yani özünü oluşturur.” Dedi.

Salonu hınca hınç dolduran Akçaabatlılar, Saliha Erdim’in konuşmacı olduğu semineri ilgiyle takip ederek çok beğendiklerini dile getirdiler.

Program sonunda duygu ve düşüncelerini paylaşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Toplumun en küçük yapı taşı olan aileyi ve ailenin toplumdaki önemini Kıymetli Saliha Erdim Hanımefendi bizlere çok güzel anlattı. Çok güzel örneklerle ve yaşanmışlıklarla bizlerin ufkunu açtı; farkındalığımızı arttırdı. Bu seminerle birlikte eminim ki tüm anne ve babalar birçok faydalı anekdot edindi. Kendisine teşekkür ediyorum. Saliha Erdim Hanımefendiyi aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. İnşallah kendisini ilerleyen tarihlerde tekrar aramızda görür, güzel sözlerinden ve tecrübelerinden faydalanırız.” Şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve değerli eşleri Yasemin Ekim Saliha Erdim’e günün anısına çiçek ve plaket takdim ettiler.

Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

3-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler