Erbaşaran  Yeniden Başkan

Erbaşaran Yeniden Başkan

ÖZ Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda Akçaabatlı Engin Erbaşaran devam dedi.

ÖZ Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu Trabzon'da bir otelde yapıldı. Katılımın yoğun olduğu programda Öz Sağlık- İş Sendikası Trabzon Şube Baş kanlığı görevine yeniden Engin Erbaşaran seçildi.

Trabzon Şube Başkanı Akçaabatlı Engin Er başaran yaptğı konuşmada," Bu emek camiasında 90'lı yıllardan beri mücadele eden bir ağabeyiniz olarak, bu bölgenin teşkilatın ağabeyi olmak tan gurur duyuyorum. Genel Başkanımız ve Genel Merkez yöneticilerimizle gurur duyuyoruz. Bizler bu mücadeleyi verirken sağlamış oldukları destek çok kıymetli. Dünya çapında bir pandemi atlattık. Çok kayıplar verdik, sağlık ve sosyal hizmet personelinin şehitleri oldu. Görev şehitlerimiz oldu, onları unutmak mümkün değil. Bu uğurda şehit olan kardeşlerimize Rabbim merhameti ile muamele etsin." Dedi.

Erbaşaran sitemize yaptığı açıklamada “Trabzon Şubemizin 1. Olağan Genel Kurulunu büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik. Genel Kurulumuza katılan Öz sağlık iş sendikası Genel Başkanı sayın Devlet Sert’e Genel Başkan yardımcısı sayın Remzi Karataş’a, Genel Başkan yardımcısı Sayın Adem Yavuz'a, uzaktan, yakından teşrif eden  delege ve üyelerimize katılımlarından dolayı şahsım yönetim kurulu ve emekçi arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Sendikanın Trabzon Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde, öncesinde atama ile görev yapan Engin Erbaşaran Şube Başkanı olarak seçildi. Şube yönetimi ise Abdüsselam Başaran, Engin Seyhan ve Reyhan Aydın'dan oluştu.

engin-arbasaran.jpg

engin-arbasaran1.jpg

engin-arbasaran2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler