Emre Oto Yıkama Törenle Hizmete Açıldı

Emre Oto Yıkama Törenle Hizmete Açıldı

Akçaabat Yaylacık Mahallesinde hizmet verecek olan Emre Oto Yıkama görkemli bir tören ile hizmete açıldı

 

Akçaabat Yaylacık Mahallesinde hizmet verecek olan Emre Oto Yıkama  görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Sahipliğini Emre Sepetçi’nin yaptığı Emre Oto Yıkama’nın açılışına, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Kandemir, Sebat Gençlkspor Başkanı Cemil Kalkışım, Akçaabat Esnaf  Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut,  Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Doğanköy mahalle Muhtarı Necati Sebetci ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, açılan her işyerinin istihdama katkı sağladığını ifade ederek bol kazançlar dileğinde bulundu.

Dörtyol Eski Belediye Başkanı Cevat Birinci’nin yaptığı dua sonrasında kesilen kurdele ile Emre Oto Yıkama’nın açılışı gerçekleştirildi.

Emre Oto Yıkama’da, , iç dış temizlik, cilalı oto yıkama,far parlatma,koltuk yıkama,pasta-cila,boya koruma,motor  yıkama, buharlı temizlik ve oto yıkama, göçük düzeltme gibi işlemleri gerçekleştiriliyor.

emre-oto-yikama.jpg

yeni-proje-14.jpg

eme-oto-yikama-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler