El Emeği Göz Nuru Eserler Göz Doldurdu

El Emeği Göz Nuru Eserler Göz Doldurdu

Akçaabat Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı El Sanatları Kursu, bugün Merkez İlköğretim Okulu’nda sergi düzenledi.


Akçaabat Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı El Sanatları Kursu, bugün Merkez İlköğretim Okulu’nda sergi düzenledi. Akçaabat Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı usta öğretici hocalarından Nermin Genç, Hikmet Eskicioğlu, ve Sabiha Türkmen kurs öğrencileri ile vatandaşa sergiyi gezdirdi.

El Sanatları Kursu’nda; Kanaviçe, Tel kırma, iğne oyası, supla, tığ işi, örgü çanta, amigurumi, örgü(yün işi)ve takı tasarım kolyeler stantlarda sergilendi. 5 senedir sürekli aktif olan kurs, yoğun talepten ötürü aralıksız devam ediyor. Ev hanımlarına sosyalleşme kapısını aralayan kurs, aynı zamanda maddi destek ve ek gelir elde etmelerini sağlıyor.

Akçaabat Halk Eğitim Müdürü sergiyi ziyaret etti. Karşılaştığı yoğun ilgi ve talepten ötürü mutlu olduğunu dile getiren Ahmet Kasap; “Daha çok projelerimiz var.  El emeği göz nuru eserleri maddi güce çevirmeye çalışacağız. Sosyalleşmeye olanak sağlayan kurslarımız aynı zamanda ek gelir kapısını da aralayacak. Kimse beceriksiz değil, sadece fırsat tanımak lazım.  Her yaştan insana fırsat tanımak için biz varız.” Dedi.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen sergi, vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. El Sanatları sergisi 2 gün boyunca sürecek.

halk-egitim-merkezi2.jpg

akcaabat-halk-egitim-merkezi.jpg

halk-egitim-merkezi4.jpg

halk-egitim-merkezi1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler