Ekim'den Teşekkür

Ekim'den Teşekkür

İkinci tura kalan ve 28 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Akçaabat’tan tam destek geldi.

İkinci tura kalan ve 28 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Akçaabat’tan tam destek geldi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Akçaabat meydanlarında şenlik havası hakim oldu.

TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

İkimci tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının sevincini Akçaabatlılarla birlikte kutlayan Akçaabat Belediyesi Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı konuşmada ikinci turda ‘Kazanan Türkiye oldu; kazanan milletimiz oldu.’ Dedi.

 

Başkan Osman Nuri Ekim meydanları dolduran kalabalığa yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Ülkemizde tarihi iki seçimi geride bıraktık. 14 Mayıs 2023’te yapılan seçimlerle AK Parti’miz ülke halkının teveccühünü, takdirini ve güvenini kazanarak yine ve yeniden birinci oldular.

 

14 Mayıs 2023’te yarım kalan işimizi ise bugün,  Rabbim’in izniyle tamamladık; tüm Türkiye’mizle tek yürek tek bilek olduk,  Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtik. Hiç kuşku yoktur ki ülkemiz ve milletimiz emin ellerdedir. Ömrü hizmet yolunda; gönlü millet aşkında olan ‘Doğru Adam’la yola devam dedik.

 

Akçaabat, ‘ Recep Tayyip Erdoğan’ dedi.

Trabzon, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ Dedi.

Türkiye Recep Tayyip Erdoğan dedi.

Tüm Türk Milleti,  Cumhurbaşkanımız ‘Recep Tayyip Erdoğan’dır.’ dedi.

 

20 yıllık kazanımlarımız için milletimiz, AK Parti’mize ve Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tekrar görev verdi.

Milletimize verdiğimiz sözler için yarın değil hemen şimdi durmadan, yorulmadan yola devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yine ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesine ciddi bir oy oranı ilke katkı sunan Trabzon’umuza ve Akçaabat’ımıza şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizde şimdi yeni bir dönem başlıyor. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor. Ülkece birlikte yürüyeceğiz; birlikte kalkınacağız. Türkiye Yüzyılı’nı demokrasiden,hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından asla taviz vermeden hep birlikte yazacağız.

Tarihi seçin kaybedeni yoktur. Kazananız sadece ve sadece Aziz milletimiz ve her karışı şehit kanlarıyla sulanmış ülkemizdir.

Kazanan Akçaabat’tır.

Kazanan Trabzon’dur.

Kazanan Türkiye’dir.

Kazanan Türk Milleti’dir.

Kazanan mazlum coğrafyalarda ümidini Türkiye’ye bağlamış kardeşlerimizdir.

Doğru Adamla, Dünya Liderimizle, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Yüzyılı’nı yazmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor; şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. “

osman-nuri-ekim-ve-recep-tayyip-erdogan.jpegakcaabat-kutlama.jpegtrabzon-atatuk-alani-kutlama.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler