Ekim'den Kurslara Ziyaret

Ekim'den Kurslara Ziyaret

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan resim kursunu ziyaret etti.

 

Resim yapmak yetenek işidir ve her yaş grubunun en keyifli aktivitesidir diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaretinde, resim kursu öğreticisiyle ve kursiyerlerle resim yapmanın incelikleri hakkında sohbet etti.

Resim Sanat Eğitimi, yağlı boya eğitimi, karakalem çalışması, genel sanat eğitim disiplini gibi konuların ele alındığı kurs; resim yapmaya yeni başlayanlara, Güzel Sanatlar Lisesi’ne hazırlanan öğrencilere ve üniversite öğrencilerine hitap ediyor. Hamam Çimeni Çarşısı Folklor Derneği üst katında devam eden kurs; Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri saat 14.30-17.30 arasında; hafta sonları ise saat 09.00-14.00 saatleri arasında açık.

AKÇAABAT HER YÖNÜYLE KÜLTÜR SANAT ŞEHRİDİR

Resim Kursu’nu ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, kursiyerlerle sohbetinde şu ifadelere yer verdi; “Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan birçok sanat kursu gibi Resim Kursu da Akçaabatlı sanatseverlerin hayatına renk kattı. Resim Kursu, aynı zamanda sanatla ilgilenmek isteyenlerin de rehberi oldu. Yaşamlarına sanatı dâhil etme gayretinde olan çocuk, genç-yetişkin her yaştan kursiyer, Belediyemiz bünyesinde açılan kurslarda gerekli eğitimleri alarak profesyonellik yolunda yürüyorlar. Resim kursunda eğitim alan öğrenciler, sanatla iç içe bir ortamda temel resim teknikleri ve uygulama çalışmaları yapıyor. Resim yapmak yetenek gerektiren bir sanat dalıdır. Açtığımız resim kursu ile alanında uzman eğitmenler eşliğinde gizli yetenekler ortaya çıkıyor. Kursiyerlerimizin gerçekten hayranlık duyacağımız eserlere imza atacağına inanıyorum. Kursiyerlerimizin bir kısmı hobi amaçlı katılsa da özellikle lise ve üniversitelerin resim bölümlerine hazırlık yapan öğrencilerimiz için de kendilerini yetiştirebilecekleri bir fırsat ortamı olmuş oluyor. İlginin ve başarının bu denli yüksek olması bizleri sevindiriyor.”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Resim Kursu ziyaretinde kursiyerlerin taleplerini de dinledi. Daha geniş ve donanımlı bir yer talep eden kursiyerler için Başkan Ekim’in talimatları doğrultusunda hazırlıklar başlatıldı.

akcaabat-belediye-baskani-kurslara-ziyaret.jpeg

akcaabat-belediye-baskani.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler