Ekim Gençlerle

Ekim Gençlerle

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlı gençleri dinlemeye ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

GENÇLERİ TEK TEK DİNLİYORUZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlı gençleri dinlemeye ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerle gerçekleştirdiği sohbet programları kapsamında bu kez Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Konuşmasına kendini ve mesleğini tanıtarak başlayan Başkan Ekim, kısaca belediye başkanının görevlerinden olduğundan, yerel yönetimlerin ne iş yaptığından ve gerçekleştirdikleri projelerden bahsetti.

Söz Gençlerde

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmasının ardından sözü de mikrofonu da gençlere verdi. Salonu dolduran genç öğrenciler, Akçaabat’la ilgili istek, talep ve şikayetlerini dile getirdiler. Ayrıca Şehit Samet Uslu kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğrenim gördükleri okul için de isteklerde bulundular. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öğrencilerin tüm sorularına detaylı cevaplar vererek onların talep ve isteklerini tek tek not aldı. Gençlerin taleplerinin Akçaabat Belediyesi sorumluluğunda olanlarını imkanlar ölçüsünde gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Ekim, gençlerin belediyenin sorumluluğu dışında kalan isteklerini ise gerekli mercilere iletip yakinen takip edeceğini söyledi.

Başkan Ekim’den Trabzonspor Forması Jesti

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, salonu hınca hınç dolduran ve kendisini can kulağıyla dinleyen Şehit Samet Uslu kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Trabzonspor Forması jesti yaptı.

Başkan Osman Nuri Ekim, salonda bulunan tüm öğrencilerin numaralarının yazılı olduğu kağıtların içerisinden kura ile çekiliş yaptı. Çekilişte çıkan beş öğrenciye Trabzonspor forması hediye etti. Diğer öğrencilerin tümüne de Trabzonspor fularları verildi. Şehit Samet Uslu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Trabzonspor Marşı eşliğinde fularlarla birlikte Fotoğraf çekildiler.

11.jpg7-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler