Doğalgaz İlerliyor

Doğalgaz İlerliyor

Akçaabat ilçe merkezinde son sürat devam eden doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarının hız kesmeden devam ediyor

Akçaabat ilçe merkezinde son sürat devam eden doğalgaz şebeke döşeme çalışmalarının hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanlığı sisteminde karar verme ve uygulama mekanizmalarının çok daha süratle gerçekleşebilmesinin faydalarını özellikle yatırım alanında tam manasıyla hissettiklerinin altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Söz verdiğimiz gibi vaat ettiğimiz bütün yatırımlar gerçek oluyor. İlçemize Yıldızlı beldemizden 3 yıl önce giren ve kullanılmaya başlanan doğalgaz, ağır pandemi şartlarına rağmen ilçemizin en büyük mahalleleri olan Söğütlü ve Yaylacık mahallelerimizde tamamlanarak ilçe merkezimize ulaştırılmıştır. Çalışmalar da hız kesmeden devam etmektedir. Halkımıza, göreve talip olduğumuzda ne söz vermişsek yerine getiriyoruz.” sözleriyle Akçaabat’ın hak ettiği yatırımlara birer birer kavuştuğuna işaret etti.

akcaabat-aksa-dogalgaz.jpg

Gerek Merkezi Hükümet gerekse Akçaabat Belediyesi marifetiyle yürütülen yatırım çalışmalarının ilçeyi adeta şantiye sahasına dönüştürdüğünü vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, “Gönül Belediyeciliği dedik gereklerini yerine getiriyoruz, söz verdik verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz. Akçaabat’ımız için var gücümüzle, azim ve gayretle, şehrimizi torunlarımızın emaneti bilerek çalışıyoruz. Doğalgaz günümüzün en çağdaş enerji kaynaklarından, Karadenizimizin yeşiliyle, doğasıyla en uyumlu ıs kaynağı. Rize’den başlayarak yürütülen proje, artık kendi doğal mecrasında ilerlemektedir. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Bakanlarımız, İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile Belediye Başkanlarımıza hizmet akışında sağladıkları imkânlardan ötürü minnettarız.” Açıklamasıyla ellerinde bir sihirli değnek olmadığını ancak tam bir ekip ruhu ile uyum içerisinde çalışarak Akçaabat’ın hak ettiği yatırımları almasını sağladıklarını kaydetti.

Doğalgaz hususunda ise Altıntepe, gaz akışının; şebeke ve bağlantılarının tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın evrak işlemlerine kalacak şekilde en kısa zamanda sağlanacağını, bu hususta da doğalgaz firmasının Hamamçimeni Çarşısı’nda bütün abonelik işlemlerinin yapabileceği bir merkez oluşturulmasını sağladıklarının da unutulmaması gerektiğini belirterek çalışmaların yürütüldüğü sahalarda müteahhidin bozulan yol güzergâhlarını vakit geçirmeden onardığına, büyük projelerde kısa süreli rahatsızlıklara katlanmanın ise son derece normal olduğuna dikkat çekti.

Altıntepe, “Vatandaşlarımız yeni müjdelerimize de yakın zamanda hazır olsunlar. İnandığımız yolda yürüyoruz. Bu bir bayrak yarışı, AK Kadroların hizmet gayesi kesilmeden devam ediyor, taa başta söyledik; ‘durmak yok, yola devam’ diye. Öyle de yapıyoruz.” ifadeleriyle ise hizmette kararlılıklarına vurgu yaparak açıklamalarını tamamladı.

Basın Bülteni

akcaabat-dogalgaz-2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler