Cora Vatandaşı Dinledi

Cora Vatandaşı Dinledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Mağduriyet Yaşayan Esnafla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Yaylacık Mahallesi Düzköy kavşağında yapılan düzenleme sonrasında mağdur olduklarını dile getiren esnaf ile bir araya geldi. Esnafı dinleyen Milletvekili Cora, mağduriyetin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını ve 15 gün içerisinde  kavşak ile ilgili esnafın da memnun kalacağı bir çalışma yapılacağının sözünü verdi.

“Cora Sesimizi Duydu”

Yaylacık Mahallesi esnafı adına açıklama yapan Murat Bayraktar, esnafın sesine duyarsız kalmayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya teşekkür ederek, “Milletvekilimiz Salih Cora  buraya gelerek esnafımızı dinledi. Mağduriyetimizi,  kendisine aktardık. Buradaki esnafın mağduriyetinin giderilmesi için çözüm yollarını birlikte tartıştık. Elinden ne geliyorsa yapacağının sözünü verdi. İnşallah yapılacak çalışma hem trafik akışını sağlar hem de buradaki esnafımızın mağduriyetini ortadan kaldırır.” şeklinde konuştu.

“Yola Karşı Değiliz”

Yapılan her çalışmaya destek verdiklerini de ifade eden Murat Bayraktar, “Yaylacık esnafı olarak yapılan hiçbir çalışmaya karşı değiliz. Fakat yapılan çalışma hem vatandaşın yararına olmalı hem de esnafı mağdur etmeyecek şekilde yapılmalıdır. Buradaki esnafı yok saymak doğru bir yaklaşım değildir. ” dedi.

akcaabat-hastane-kavsagi-salih-coira-jpg1.jpg

akcaabat-hastane-kavsagi-salih-coira-jpg1-jpg2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler