CHP'den Konserli Etkinlik

CHP'den Konserli Etkinlik

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen fener alayı yürüyüşü ve Selçuk Balcı konseri gerçekleştirildi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nca organize edilen fener alayı yürüyüşü ve Selçuk Balcı konseri gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik fener alayı ve Selçuk Balcı konseri düzenledi. Akçaabat Festival alanında gerçekleşen konser öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu’nun mesajı led ekrana yansıtıldı. Ekrem İmamoğlu mesajında “sevgili hemşerilerim güzel Akçaabatlılar,  benim köyümün insanları, hepinizi İstanbul'dan sevgiyle saygıyla kucaklıyorum. Meydanda bulunan o güzel insanları mızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, hanımefendileri, beyefendileri İstanbul'dan doya doya selamlıyorum ve kucaklıyorum.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı bugün de bu güzel buluşmada keşke aranızda olabilseydim, ama yoğunluğundan gelemiyorum ama yürekten sizin sevincinizi kıvancını zı paylaşıyorum.  Çünkü ben de cumhuriyetimizi oralarda öğrendim.  Mustafa Kemal Atatürk'ü bayrağımızı,  değerlerimizi o güzel topraklarda, Trabzon’umuzda, Akçaabat'ta Kalanima deresinde, Sera’da Yıldızlı’da öğrendim. Onun için her an hayatımdasınız bütün gücümü kuvvetimi oralardaki o güzel anılardan alıyorum çok seviyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının bizler emaneti olan hepinizin geçmişinin atasının dedesinin ninesinin bizler emaneti olan 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun” dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ise konuşmasında “Bizi tutsak etmek isteyen güçler başarılı olamaz; çünkü Anadolu; elleri nasırlaşmış, yüreği tunçlaşmış, vatan vatan diye erkeğinin yanında kundaktaki çocuğu ile cepheden cepheye koşan anaların yurdudur. Çünkü Anadolu; özgürlük için kanlarını düşünmeden dökenlerin, canlarını hiçe sayanların, düşmanın topuna güllesine göğsünü siper edenlerin yurdudur. Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmet duygularımla anar, saygılarımı sunarım” dedi.

Etkinlikte sanatçı Selçuk Balcı da konser verdi. Konsere katılan gençler Balcı’nın şarkılarına eşlik ederek renkli görüntüler oluşturdu.

ekrem-imamoglu.jpg

 

mustafa-bak-akcaabat-chp-ilce-baskani.jpg

sekcuk-bali-konserin.jpg

seluk-balci-konserinden.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler