Cevdet Bayraktar'dan Zabıta Haftası Kutlaması

Cevdet Bayraktar'dan Zabıta Haftası Kutlaması

Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Zabıta Haftası münasebetiyle Akçaabat Belediyesi'nde çalışan Zabıta Personellerinin haftalarını kutladı

Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Zabıta Haftası münasebetiyle Akçaabat Belediyesi'nde çalışan Zabıta Personellerinin haftalarını kutladı.

Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleriyle bir araya gelerek yapılan kutlama toplantısına Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar’ın yanı sıra Zabıta Müdürü Erdal Ertem ve Akçaabat Belediyesinde görevli tüm zabıta personeli katıldı.

Başkan Vekili Cevdet Bayraktar yapılan her hizmetin güzel ve kutsal olduğunu belirterek "Daha önce de ifade ettiğimiz gibi zabıta teşkilatımız, belediyemiz bünyesinde görev veren en önemli birimlerden biridir. Zabıta Müdürlüğü yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüdür. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza hizmet eden zabıtalarımız önemli bir görev yapmaktadır. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatımız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta Müdürlüğümüz bütün personeli ile vatandaşın karşısında değil, vatandaşın yanında ve onun hizmetindedir. Zabıtalarımız bundan sonra da görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacaktır. Toplum sağlığı ve huzuru için hayati öneme sahip olan zabıtalarımızın daha sağlıklı çalışması için lütfen zabıta personelimize yardımcı olalım. Mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor,  tüm zabıta mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

a2.jpga3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler