Çavga İlk Aday

Çavga İlk Aday

4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Trabzon kent konseyi seçimi için ilk aday olan isim Murat Çavga oldu.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç‘i ziyaret ederek seçim çalışmalarına start veren Çavga Başkan Genç’in taraf olmamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi

 

Sivil toplum örgütleri ve kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte yürüttüğüm çalışmalardan edindiğim tecrübelerim, yaşadığım kente ve sakinlerine olan sevgi bağının bana yüklediği sorumluluk duygusu ile katılımcı demokrasiyi esas alan halkın yönetişime katılımı, kentin sorunlarının konuşulmasına, tartışmasına ve ortak çözümlerin takibinin yapılmasına katkı sağlamak için kentin en önemli sivil toplum kuruluşu olan Trabzon Kent Konseyi  Başkanlığına aday oluyorum.

 

Davetlerine icabet ederek ziyaret ettiğim Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin GENÇ “seçim sürecini  tarafsız bir şekilde takip edeceğini, çok adaylı bir kent konseyi seçiminin konseyin kurumsallığına katkı sağlayacağını” belirterek başarı dileklerini iletti.

 

Başkanımıza davetleri, Kent Konseyi seçim süreci ile ilgili kararı ve başarı dileklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. 

 

Yaklaşık iki yıldır fikri olarak hazırlandığım Kent Konseyi seçimleri ile ilgili  yürütme kurulumuzla birlikte bayram sonrasında halkın karşına çıkacağız.

 

İlimizi  ilgilendiren  doğa-çevre, sosyal haklar, tarım, turizm, trafik, projeler, spor, eğitim, kültür vd  konularda,  alanında uzman, ilgili kurum-kuruluş-STK temsilcilerinden  oluşan yürütme kurulumuzla huzura çıkarak; halkımız adına  Kent Konseyi  Genel Kurulunda yer alan  üyelerin desteğini talep edeceğiz.

 

Adaylığım öncesinde istişare ettiğim ve süreçte desteklerini hep yanımda hissettiğim yol arkadaşlarıma ve  büyüklerime teşekkür ediyorum.                   

 

Kent Konseyi seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyor; kent sakinlerinin dualarını, Genel Kurul üyelerimizin desteklerini bekliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler