Büyükşehir Burayı Unuttu

Büyükşehir Burayı Unuttu

Akçaabat Düzköy Karayolu’ndaki refüjlerin bakımsızlığı vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Akçaabat Düzköy Karayolu’ndaki refüjlerin bakımsızlığı vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Akçaabat Yaylacık mahallesi Düzköy caddesi üzerindeki rejüjler adeta kaderine terk edildi. Yabani otların yükseldiği refüj,  bakımsızlıktan dikilen ağaçlar bile kurumaya terk edildi. Refüjlere aba lastiğinden tutunda çok sayıda yabancı maddelerde atılmış durumda. Vatandaşlar refüjlerin sorumlusu olan Büyükşehir Belediyesi’ni göreve davet etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nce yaklaşık 2 yıl önce bu bölgede yapılan çalışmayla refüjlerin güzel bir görüntü kazandığını ancak daha sonra kimsenin bu bölgeye uğramadığını dile getiren vatandaşlar “Büyükşehir bir süre önce bu yolda bir çalışma yapmıştı. Yapılan çalışma ile refüjler temzilenmiş, ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirilmişti. Ama daha sonra uğrayan olmadı. Dikilen ağaçların bazıları kurudu, bazıları ise devrildi. Büyükşehir belediyesinin bu görüntüye göz yummasına anlam veremiyoruz. Refüjler çiçeklendirilmeli ve bu çöpler bir an önce toplanmalıdır. Bu yolu kullanan yerli ve yabancı insanlar kötü bir görüntü ile karşılıyoruz. Bu durumuna el atılması gerekiyor” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Yayla sezonunun başlamasına kısa bir süre kala refüjlerin temizlik ve bakımına vurgu yapan Akçaabatlı vatandaşlar ise refüjlerde bakım yapılması gerektiğini söyleyerek  Büyükşehir yetkililerini göreve davet etti.

akcaabat-duzkoy-karayolu.jpg

trabzon-buyuksehir-belediyesi-akcaabati-unuttu1.jpg

trabzon-buyuksehir-belediyesi-akcaabati-unuttu3.jpg

 

trabzon-buyuksehir-belediyesi-akcaabati-unuttu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler