Bölge 1. Oldular

Bölge 1. Oldular

Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Ercincan'da yapılan Okul Sporları "Küçük Kızlar Atletizim" Yarışmalarında "Bölge Birincisi" olarak önemli bir başarıya imza attı.

Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu Ercincan'da yapılan Okul Sporları "Küçük Kızlar Atletizim" Yarışmalarında "Bölge Birincisi" olarak önemli bir başarıya imza attı.  Trabzonspor'dan sonra Okul Sporları'nda da Trabzonumuzu en güzel biçimde temsil eden Akçaabat Mevlüt Selami Ortaokulu Diyarbakır'daki yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne de gitmeye hak kazandı.

Öte yandan Akçaabat Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu bu yıl yapılan Okul Sporlarında takım halinde, 5 adet kupa kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Okul, Kros Yıldız Kızlar(İl Birincisi), Atletizm Küçük Kızlar(İl Birincisi), Atletizm Yıldız Kızlar(İl İkincisi), Voleybol Küçük Erkekler(İl İkincisi), Voleybol Küçük Kızlar(İl Dördüncüsü) oldu.

Okul yetkilileri, spor yarışmalarında bireysel olarak da büyük başarılar kazandıklarını dile getirerek, başarıda Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Yavuz Sevim ve Şükran Sevda Sarı'ya,  Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler