Bıyıklı'ya Hizmet Ödülü

Bıyıklı'ya Hizmet Ödülü

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen "2020 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması"nın ödül töreni düzenlendi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen "2020 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması"nın ödül töreni düzenlendi.

Vali İsmail Ustaoğlu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde organize edilen törende yaptığı konuşmada, basın camiasının kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Gazetecilerin gece gündüz, yağmur kar demeden sahada çok zor şartlarda toplumu bilgilendirmek için cansiparane görev yaptığını vurgulayan Ustaoğlu, "Sizler, bu uğurda zaman zaman bunun bedelini canınızla ödüyorsunuz. Ben bu vesileyle yüce Allah'tan hayatını kaybeden basın mensuplarımıza rahmet diliyorum." dedi.Ustaoğlu, gazetecilerin toplumun işiten kulağı, gören gözü olduğunun altını çizerek, "Bizler de yönetim anlayışımızda temel paydaş olarak hep sizleri görüyoruz. Sizlerin bizlere ulaştırdığı her haber, her konu önemli. Ortak yönetim anlayışımızın çok önemli paydaşları oluyorsunuz sizler. Her birinize şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

TGC Başkanı Ersen Küçük ise gazetecilerin mesleki başarılarının ödüllendirilmesi, heyecanlarını taze, motivasyonlarını yüksek tutmayı amaçlayan başarı ödüllerinin bu yıl 13 dalda sahiplerini bulduğunu söyledi. Ödül alan meslektaşlarını tebrik eden Küçük, "TGC olarak temsil ettiğimiz 12 yerel ve bölgesel gazete, 7 yerel, bölgesel ve ulusal televizyon, birçok internet sitesi, 6 yaygın ajans ve gazetelerde çalışan meslektaşlarımızın sorunlarını her platformda dile getirerek çözüm aramaktayız." dedi.

Törende çeşitli dallarda basın ödülleri verildi. Akçaabat basınında 20 yılını dolduran Akçaabat Yenihaber Gazetesi’nden Cemil Bıyıklı’ya, 20. Yıl hizmet ödülü verildi. Bıyıklı'ya ödülünü Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran ve İş insanı halis Güneş takdim etti.

000bf3bc-6996-4534-a856-082023abf735.jpg

72935d1f-9b1d-4c3d-8346-e38610366db5.jpg

Akçaabat Ajans olarak Cemil Bıyıklı’yı tebrik ediyor, nice yıllar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler