Benlitaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Benlitaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı

Benlitaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Açıldı.

Akçaabat Adacık Mahallesi’nde, sosyal dayanışma sağlamak ve kültürlerini yaşatmak amacıyla Benlitaş Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini açıldı. Açılışına çok sayıda davetli katıldı.

İhsan Aydın başkanlığında kurulan dernekte derneklerinin açılış amacının zor zamanda Adacık Mahallesinin yanında olabilmek, ihtiyaç ve sıkıntılarını giderebilmek, birlik ve beraberliklerinin devamını sağlayıp, bir ve diri tutabilmek maksadıyla kurduklarını belirtti.

Dernek Başkanı İhsan Aydın yapmış olduğu açıklamada; Bugün yapmış olduğumuz Benlitaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Adacık merkezinde açmış olduğumuz dernek büromuzun açılışına katılım sağlayan Mali Müşavir Sayın Hasan Saka, Adacık AK Parti Mahalle Başkanı Sayın Erol Dil, Trabzon İmamhatipler Dernek Başkanı Sayın Ali Çolak Akçaabat Meclis Üyesi Sayın Salih Tarakçı, Adacık Mahalle Muhtarı Sayın Selahattin Gedikli ve mahalle sakinlerimize komşu mahallelerden katılım sağlayan ve bizleri yanlız bırakmayan bütün herkese şahsım mahallem ve yönetim kurulum adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte omuz omuza biz büyük mahalleyiz Dedi.

ihsan-aydin.jpg

benlitas-dernek1.jpg

benlitas-dernek2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler