Başkan Ekim'den Sitemize Ziyaret

Başkan Ekim'den Sitemize Ziyaret

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Ajans’ı ziyaret etti.

 

Akçaabat Ajans ve akcaabathaber.com   imtiyaz sahibi ve Derviş Altuntaş tarafından karşılanan ziyarette, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin de yer aldı.

Ziyarette çalışmalar hakkında bilgi veren başkan Ekim, 5 yılda önemli işlere imza attıklarını ama bunları üzerine koyarak çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Başkan Osman Nuri Ekim, yerel basının önemli bir görev üstlendiğini de vurgulayarak “sizleri yakından takip eden bir okuyucunuz ve aynı zamanda bir siyasetçi olarak yerel basının önemini biliyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalara vatandaşlarımıza basın vasıtasıyla aktarıyoruz. Basın aynı zamanda bir uyarıcı görev yapmakta olup, bazen bizim fark etmediğimiz ve vatandaşlarımızın lehine olacak işleri için haberleriyle bizleri uyarmaktadır. Bu nedenle basına önemli görevler düşmektedir.” Dedi.

Akçaabat Ajans imtiyaz sahibi Derviş Altuntaş ise başkan Ekim’e seçim çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

whatsapp-image-2024-02-12-at-17-06-43.jpeg

whatsapp-image-2024-02-12-at-17-07-03.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler