Başkan Ekim Sürekli Sahada

Başkan Ekim Sürekli Sahada

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret çalışmalarına devam ediyor.

AKÇAABAT İÇİN HER ZAMAN EN GÜZELİNİN PEŞİNDEN KOŞUYORUZ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret çalışmalarına devam ediyor.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Akçaabat belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat İnönü Caddesi ve İstiklal Caddesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi.

Görev yaptığı süre boyunca temel Belediyecilik hizmetlerinin yanında sık sık esnafla bir araya gelen Başkan Ekim, bu kez seçim çalışmaları kapsamında esnaflarla buluştu. Akçaabat’ta yapılan işleri, inşaat aşamasında olan ve devam eden projeleri, şehrin gelişimine katkı sağlayan yatırımları ayrıntılarıyla esnaf ahalisiyle paylaşan Başkan Ekim, durmak yok; birlik ve dirlik içerisinde yola devam dedi.

Esnaf ahalisinin görüş ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Ekim, yeni dönemde de gönül belediyeciliğini gönülden gelen sevdayla yapacağını dile getirdi. 

ŞEHRİMİZE SEVDAMIZ DAİM OLSUN

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine soluksuz devam eden Başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabatlılar Vakfı’nı, Esnaf Sanatkârlar Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

2019-2024yıllarında görev yaptığı süre içerisinde daima ortak akıl ve istişare ile şehri yöneten Başkan Ekim, sivil toplum kuruluşlarıyla daima iç içe oldu.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretinde tam destek sözü alan Başkan Ekim, “Biz, bir elin parmakları gibi ayrılmaz bir bütünüz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte Akçaabat’ımızın her kesimine hitap ediyor; her kesimini kucaklıyoruz. Bugüne kadar işbirliği içerisinde çalışarak Akçaabat’ımızı ve Akçaabatlılarımızı kalkındırma gayretinde olduk. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde ortak aklın üstünlüğü ile Akçaabat’ımız için daima en iyi olanın peşinden koştuk. Yine ve yeniden hep birlikte şehrimiz için en iyisinin peşinde koşacağız. İlkemiz; dürüstlük, şeffaflık ve eşitliktir. Gayemiz; gönül belediyeciliği ile şehrimizin hizmetkarı olmaktır. Rabbim ’in izniyle ipi tekrar göğüsledik. Yeni dönemde de bir bütün olarak şehrimize hizmet edeceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerimizin destekleriyle, onların dualarıyla ve gönlümüzdeki Akçaabat sevdasıyla bize durmak yok; üretmeye, geliştirmeye, çalışmaya hep birlikte daima devam.” Dedi.

Yoğun bir seçim programı geçiren Başkan Ekim, gündüz şehir içerisinde akşam ise mahallerde yediden yetmişe herkesle buluşuyor. Günlük olarak merkezdeki ziyaretlerini tamamlayan Başkan Ekim, akşam saatlerinde Helvacı Mahallesi sakinleriyle buluşarak hasbihal etti.

1-8.jpg

2-3.jpg

6-6.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler