Başkan Ekim Sahada

Başkan Ekim Sahada

Hareketli ve yoğun çalışma temposu ile dikkatleri üzerine çeken Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim neredeyse günün tamamını sahada geçiriyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Akçaabat için yatırımlara destek aramak için İstanbul’a, oradan da Ankara’ya giden Başkan Ekim önemli ölçüde finansal destek alarak Akçaabat’a döndü. Şehre geldiği akşamın sabahında sahaya çıkan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim gecenin geç saatlerine kadar Akçaabat sokaklarındaydı.

Güne AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığının düzenlediği Dürbinar Mahallesi Kasap Sokakta esnaf ziyareti ve buradaki esnafla kahvaltı yaparak başlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı. Buradaki programın ardından Trabzon Üniversitesi heyeti ile Üniversitenin daha da gelişmesi adına toplantı gerçekleştiren başkan Ekim toplantının ardından yine AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, “Her Cuma Bir Mahalle Ziyareti” kapsamında,AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A.Hüseyin Altıntepe ve İlçe teşkilatı ile Akçaabat Kaleönü Mahallesinde vatandaşlarlabir araya geldi. Burada İlçedeki çalışmalar ve Ülke gündemini içeren konular hakkında vatandaşları bilgilendiren Ekim vatandaşlardan gelen talepleri tek tek not etti. Günün akşamında ise Ortamahalle Yeni Cami yanındaki esnafın daveti üzerine buradaki esnaflarla akşam çayı içmeye giden Başkan Ekim keyifli ve samimi bir ortamda esnafla akşam sohbeti yaptı. Saat 22.00 sularında esnaf buluşmasından ayrılan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve beraberinde Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir ile birlikte havanın yağışlı olmasına rağmen Akçaabat İstiklal Caddesi ve İnönü Caddesinde devam eden çalışmaları incelediler. Güzergâh boyunca açık olan esnafı selamlayan Başkan Ekim gece yarısına doğru programını tamamlayarak evinin yolunu tuttu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “ 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile halkımız bize Belediye Başkanlığı görevini tevdi etti. Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak ve Akçaabat’ımıza hizmet etmek adına ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaktan, üretmekten, Akçaabat’a hizmet etmekten çok mutlu oluyorum. Yoğun bir çalışma tempomuz var. Halkımızın teveccühü ve güler yüzü bana asla yorgunluğu hissettirmiyor. Zaten işini severek yapan yorulmaz.

Geçtiğimiz günlerde iki gün iş seyahatim oldu. İstanbul’a ve oradan Ankara’ya giderek yatırımlarımıza finansal destek talebimiz oldu. Çok şükür büyük bir destek alarak Akçaabat’a döndük. Gelir gelmez kaldığımız yerden halkımızla buluşmaya ve işlerimizi takip etmeye devam ediyoruz. Bize güç veren, bizi biz yapan vatandaşımızın derdini dinlemeden onlarla hasbihal etmeden yaptığımız işler eksik kalır. Bu vesileyle bir yandan yatırım proje ve işlerimizi takip ederken diğer taraftan da esnaf ve vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmaya devam edeceğiz. Belediye işi gönül işidir.” Dedi.

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-1.jpeg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-2.jpeg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-4.jpeg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-12.jpeg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-5.jpeg

osman-nuri-ekim-akcaabat-belediye-baskani-sahda-9.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler