Başarının Adresi Sınav

Akçaabat Sınav Koleji Öğrencilerini Bekliyor

(Reklam Amaçlıdır.)

Akçaabat Sınav Koleji  Söğütlü Kampüsü’nde tüm kadro toplanarak, yeni eğitim-öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı hazırlıklarına bir aylık aradan sonra yeniden başlayan Akçaabat Sınav Koleji, kadrosuna yeni kattığı tecrübeli öğretmenlerle yüz yüze eğitime hazır. Pandemi döneminde yaşanan tüm zorluklara rağmen “Uzaktan Eğitim Modeli” ile Trabzon’da bir ilki gerçekleştiren Akçaabat Sınav Koleji yüz yüze eğitimde iddiasını devam ettiriyor. 2021 Haziran ayında gerçekleştirilen LGS ve YKS’de alınan sonuçlar da Akçaabat Sınav Koleji’nin eğitimdeki başarısını ortaya koyuyor.

2016 yılından bugüne Anasınıfı-İlkokul-Ortaokul-Anadolu ve Fen Lisesi olarak aynı kampüste eğitim faaliyetlerine devam eden Akçaabat Sınav Koleji,  bugüne kadar gerek İngilizce eğitimini gerekse sınav hazırlık (LGS-YKS) modelini başarılı bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Bunun haricinde kampüs içerisinde yer alan etkinlik alanları ile öğrencilerin hem ruhsal hem de fiziksel gelişimlerini destekleyen alanlar öğrencilere sunuluyor.

Akçaabat Sınav Koleji öğretmenleri gerçekleştirdikleri genel toplantıdan sonra, okul bahçesinde düzenledikleri barbekü partisinin ardından  anı fotoğrafı çekilerek günü tamamladılar.

sinav1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.