Baba ve Oğlun Ortak Acısı

Baba ve Oğlun Ortak Acısı

Akçaabat’ta yaşayan Naci Barutçu’ya, oğlundan alınan böbreği böbrek nakledildi. Baruçtu, ameliyat sonrasından geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Oğlunun tedavisi ise sürüyor

Haber: Derviş ALTUNTAŞ

Akçaabat Erikli mahallesinde yaşayan 47 yaşındaki Naci Barutçu, bir süredir aşırı zayıflama nedeniyle hastaneye başvurdu. Doktorlar, Barutçu’nun yapılan tetkikler sonrasında  böbreklerinin büyük oranda çalışmadığı ve böbrek nakli yapılması gerektiğine karar verdi.

Nakil İçin İstanbul’a gitti

Nakil için oğlu ile İstanbul’a giden Naci Barutçu, yapılan tetkikler sonrasında oğlu Emir’in organ bağışı için uygun olduğu anlaşıldı. 24 Yaşındaki oğlu Emir ile birlikte böbrek nakli için ameliyata alınan Naci Barutçu’ya oğlundan alınan böbrek nakledildi.

Kalp Krizi Geçirdi

Organ nakli ameliyatı sorunsuz geçen baba ve oğul, ameliyat sonrasında yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. Bu esnada kalp krizi geçirdiği anlaşılan baba Naci Barutçu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki böbreğinden birini bayara veren ve tek böbreği kalan oğlu Emir’in ise durumunun iyi olduğu ve serviste tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Cenaze Yarın Erikli’de

Hayatını kaybeden Naci Barutçu’unun naşı Akçaabat Erikli mahallesine getirildi.  Cenaze töreninin yarın (28 Haziran 2024) Erikli Cuma namazı sonrasında toprağa verilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler