Ayvaz "Resmi Açıklama Beklemekteyiz"

Ayvaz "Resmi Açıklama Beklemekteyiz"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Savaş Ayvaz, Akçaabat Belediye Başkan Adayı için resmi açıklamayı beklediğini ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden  Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Savaş Ayvaz, Akçaabat  Belediye Başkan Adayı için resmi açıklamayı beklediğini ifade etti.

Savaş Ayvaz yaptığı açıklamada “Partimizin hafta içerisinde Akçaabat Ak Parti Belediye Başkan Adayını açıklayacağını bekliyoruz. Bugün itibariyle partimizin yetkili kurulları tarafından yapılan resmi bir açıklama bulunmamaktadır. , mevcut başkan ve aday olan diğer 5 aday adayının da AK Parti çatısı altında Akçaabat İlçemiz ve halkına güzel hizmetler yapmak üzere yola çıktığına inanıyorum”  dedi.

 İlçemizin gelişimi, halkımızın refahı ve huzuru için her koşul altında elinden geleni yapacağını ifade eden Ayvaz, “şimdiden belirlenecek Belediye Başkan Adayının halkımızın yüksek katılımı ve desteğiyle ilçemize güzel hizmetler yapmak üzere Belediye Başkanı seçilmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler