Ayağının Tozuyla Akçaabat’a geldi.

Ayağının Tozuyla Akçaabat’a geldi.

Adalet ve kalkınma Partisi’nin dün gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı olağan kongrede il başkanlığına seçilen Sezgin Mumcu, ilk ziyaretini Akçaabat’a yaptı.

Ayağının Tozuyla Akçaabat’a geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin dün gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı olağan kongrede il başkanlığına seçilen Sezgin Mumcu, ilk ziyaretini Akçaabat’a yaptı.

Akçaabat’ın düşman işgalinden kurtuluşun 103. Yıldönümü münasebetiyle Akçaabat’ta yapılan kutlamalara katılan Mumcu, ardından Akçaabat Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Osman Nuri Ekim ile görüştü.

Beraberinde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, İl Başkanı Mumcu’ya başarı dileğinde bulunuldu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “AK Parti İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu, İlçe Başkanımız A.Hüseyin Altıntepe ve yönetimini belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımıza teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

ak-parti-il-baskani-sezgin-mumcu-akcaabatta2.jpg

ak-parti-il-baskani-sezgin-mumcu-akcaabatta1.jpg


ak-parti-trabzon-il-baskani-sezgin-mumcu2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler