Araç Şarj İstasyonları Kuruluyor

Araç Şarj İstasyonları Kuruluyor

Akçaabat Belediyesi, ilçeye bağlı Dürbinar Mahallesi Sahil Park Sahası’ndaki Cemil Usta bölgesinde elektrikli araç şarj istasyonları kurmayı hedefliyor.

Akçaabat Belediyesi, ilçeye bağlı Dürbinar Mahallesi Sahil Park Sahası’ndaki Cemil Usta bölgesinde elektrikli araç şarj istasyonları kurmayı hedefliyor.

Akçaabat Belediyesi, ilçeye bağlı Dürbinar Mahallesi Sahil Park Sahası’ndaki Cemil Usta bölgesinde elektrikli araç şarj istasyonları kurmayı hedefliyor. Bu kapsamda, kentsel karbon salınımını azaltma ve belediyeye ek gelir sağlama amacıyla, 2’şer araç kapasiteli toplam 4 elektrikli araç şarj istasyonunun 10 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıldı.

İhaleler, 2 Eylül 2024 tarihinde Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. İlk istasyonun ihalesi saat 11:00’de, ikinci istasyonun ihalesi saat 11:15’te, üçüncü istasyonun ihalesi saat 11:30’da ve dördüncü istasyonun ihalesi saat 11:45’te yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin, geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubunun yanı sıra, şartnameye uygun belgeleri sunmaları gerekecek. Gerçek kişilerin, noter onaylı vekâletname, ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı örneği ve EPDK tarafından verilen Şarj Ağı İşletmeci Lisansı gibi belgeleri teslim etmeleri, tüzel kişilerin ise imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ve benzeri belgeleri sunmaları gerekecek. 

Ayrıca, her bir şarj istasyonu için tahmini yıllık kira bedeli 24.000 TL + KDV, geçici teminat miktarı ise her istasyon için 7.200 TL olarak belirlendi. İhalede sunulan tekliflerin, vergi, resim ve harçlar dahil tüm giderlerinin yükleniciye ait olacağı belirtildi. 

İhaleye katılmak isteyenlerin şartnameyi satın almaları zorunlu hale getirilirken, ihale şartnamelerinin Akçaabat Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 825 TL + KDV karşılığında temin edilebileceği de belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler