Altıntepe'den Bayram Mesajı

Altıntepe'den Bayram Mesajı

Altıntepe'den Bayram Mesajı

İLÇE BAŞKANI ALTINTEPE'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI;
AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE,

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Altıntepe mesajında, “değerli hemşehrilerimizin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice günler ve bayramlar diliyorum." dedi.
Başkan Altıntepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bir Bayram sabahına daha kavuşacak olmanın heyecanıyla eriştiğimiz arefe gününde, Yüce Mevla’mızın rızasına da kavuşacak olmanın tüm halkımızla birlikte güzel duyguları içerisindeyiz.
Yardımlaşma ve dayanışmanın en özel yaşandığı bayram günlerini bir Kurban Bayramı’nı daha idrak ederek içselleştirmenin heyecanını; inandığı yolda şevkle yürüyen, vatanı ve milleti için yürekleri yekpare atan, atalarından devraldığı mirası topyekûn omuzlarında taşıyabilen, ülkesinin bağımsızlığı, doğduğu ve doyduğu topraklarının bölünmez bütünlüğü için olduğu kadar dünya mazlumlarının umudu olabilme gayreti ve bilincinde olan inançlı milletimizle, hemşehrilerimizle, dava arkadaşlarımızla, halkımızla yaşayacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bu bayram günlerini de halkımızın mütemadiyen yanında, yakınında, gönlünde olmaya özen göstererek geçirebilmeyi Mevla’m nasip eyler inşaallah!  Dargınlık ve kırgınlıkların sona ermesi, kardeşlik duygularının zirve noktaya yükselmesi, ibadetlerimizi cemaat şuuruyla eda edebilme adına vesile kabul ettiğimiz bayram günlerine tekrardan eriştirdiği için Allah’a hamd ediyoruz.
Bu vesileyle, başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyor hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler