Altıntepe "Bu Sevda Bitmez"

Altıntepe "Bu Sevda Bitmez"

Altıntepe'den 20. Yıl Mesajı

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 20. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Altıntepe açıklamasında şunlara yer verdi.

“ AK Parti kadroları milletimizin ve mazlum coğrafyanın derdi ile dertlenmiş, dünyanın neresinde bir zulüm varsa hep karşısında olmuşlardır. Hayatını milletine hizmet etmeye adamış, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kurulduğu günden bu yana, demokrasiden ekonomiye, eğitimden milli savunmaya, ulaştırmadan sağlığa adeta Türkiye’de bir devrim gerçekleştirmiş olan, Türkiye Cumhuriyeti’ devletini bölgesinde ve dünyada önemli bir güç haline getiren AK Parti’mize milletimizin desteği hiç eksik olmamıştır. Girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti 20. Yılında yine milletimizin gönlünde birinci partidir. Vatan ve millet sevdalısı, adaletten, mazlumdan ve demokrasiden yana olan kadrolarımızla hep milletimizin yanında olduk. Baskıya, kurulan tuzaklara, darbe girişimlerine, vesayet anlayışına asla geçit vermedik” dedi

“Ülkemizin her bir köşesini eserlerle donattık”

 “Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi zedelemek isteyenlere fırsat vermedik” şeklinde konuşan Altıntepe  “Bugün yeni ve güçlü Türkiye’de birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki AK Parti bu topraklarda kardeşliğin harcıdır. AK Parti, demokrasimize darbe vurmaya çalışanların, e-muhtıralarla, darbe girişimleri ile, gazete manşetleri ile milletimize istikamet çizmek isteyenlerin, ülkemizdeki huzur ortamını bozmak isteyenlerin önündeki en büyük engeldir. Bizler gönülden inanıyoruz ki AK Partimiz kardeşlikle, hizmet aşkıyla, inandığı yolda, bu kutlu yürüyüşüne daha nice yıllar boyunca devam edecektir. Kuruluşundan bu güne partimizin değişik kademelerinde görev alan, bu mücadele için bedel ödeyen, bu uğurda hayatlarını kaybeden tüm teşkilat mensuplarımızı saygıyla anıyorum” diye ifade etti.

Başkan Altıntepe açıklamasını şöyle tamamladı “Kadınlarımızı, gençlerimizi, ellerini açıp bu dava için dua eden her bir bireyi gönülden selamlıyorum. Milletimizin Partisi AK Parti’nin değişik kademelerinde görev almaktan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümekten duyduğum onuru ifade ederken Partimizin 20. yılının hayırlı olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler