Altıntepe Teşekkür Etti

Altıntepe Teşekkür Etti

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Trabzon Hafif Raylı Sistem Hattı için teşekkür etti.

ALTINTEPE TEŞEKKÜR ETTİ

7’den 70’e herkes memnun. Trabzon Raylı Sisteminde geri sayım başladı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin uzun süredir üzerinde çalışma yürüttüğü proje, Cumhurbaşkanımızın onayıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Projenin hayatiyet kazanması için ilk kazmalar ise en kısa zamanda vurulacak; bundan, bütün hemşehrilerimiz emin olsunlar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Bugüne kadar verdiği bütün sözleri yerine getiren AK Parti, Trabzon için önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan ve 1. Etabı Akçaabat-Trabzon Meydan Mevkii arası olacak Trabzon Hafif Raylı Sistem Hattı’nı da öne alarak özellikle Akçaabat için hayati öneme sahip projeye start vermiş oldu.

Bu proje kesintisiz ulaşım imkânı sunacak olması bakımından, ilçemizin müzminleşen trafik sorununa da inşaallah önemli oranda katkı sağlayacaktır.

Yapım işi ise en icracı Bakanlık olan, başında hemşehrimiz Sayın Abdulkadir URALOĞLU’nun bulunduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na emanet edildi. Bütün Trabzon projeyi, bugünden gerçekleşmiş kabul ediyor.
Tamamlandığında Büyükşehir Belediyemizin işletmesine devredilecek olan ve Akçaabat ilçemizden Yomra’ya kadar uzanacak Raylı Sistem Hattı’nın Trabzon’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Projeye başlangıcından itibaren katkısı inkâr edilemez olan, başta müjdesini Trabzon halkına bizzat veren Sayın Cumhurbaşkanımız’a, işin mimarlığını üstlenecek olan Sayın Bakanımız Abdulkadir URALOĞLU ile bir önceki Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU’na, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa ŞEN ile eski yeni Milletvekillerimiz, Trabzon İl Başkanımız, Büyükşehir ve Akçaabat Belediye Başkanlarımıza her birinin projeye takdir edilecek katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyorum. Tüm Akçaabat halkı adına kendilerine minnet duygularımızı iletiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler