Akçaabat'tan Yükselen İstiklal

Akçaabat’ta kaymakamdan esnafa, öğrencisinden öğretmenine, idarecisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm ilçe İstiklal Marşı’nı okudu.

Akçaabat’ta  kaymakamdan esnafa, öğrencisinden öğretmenine, idarecisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm ilçe İstiklal Marşı’nı okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılının İstiklal Marşı yılı olarak ilan edilmesi üzerine Akçaabat’ta ilçe halkının katılımıyla İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın 101’nci yılı anısına gerçekleştirilen etkinlikte, Akçaabat Kaymakamaı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Kesici, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, ilçe Müfütüsü Alaittin Kırkbıyık, Akçaabat  Devlet Hastanesi doktorları, öğrenciler, sporcular, esnaf ve vatandaşların seslendiği istiklal marşı izleyicilerin beğenisini topladı.

 

“Akçaabat’tan Yükselen İstiklal” sloganı ile Akçaabat Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda hazırlanan videoda Akçaabat’ın tarihi ve kültürel güzellikleri de yansıtıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler