Akçaabat’tan Pozitif  Rize’ye Gitti

Akçaabat’tan Pozitif Rize’ye Gitti

Akçaabat’tan Pozitif Vaka Rize’ye Gitti.

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabatlı pozitif bir vatandaşın Rize’de yakalandığını söyledi. Vali Ustaoğlu “Dün Rize valimiz ile görüştüm. Pozitif bir Akçaabatlı kişi Rize’de yakalandı. Tabiri caiz ise canlı bomba gibi bir şey. Bu adamın kaç kişiyle oturup kalkacağını bilemeyiz. Sonra vakalarda patlama yaşanıyor” dedi.

Akçaabat Çokalı Mahalle Muhtarı Selim Aydın, Akçaabat’ta tüm resmi kurumlar ve bankaların İnönü caddesinde olduğu için burada büyük bir yoğunluk olduğunu, bazı zamanlar çay ocaklarında bir metrekarede 6-7 kişi oturduğunu ve son zamanlar hariç genellikle denetleme yapılmadığından yakındı.

Fındıklı Mahalle Muhtarı İsmail Taflan, dolmuşlarda yan yana oturmak zorunda kalındığını bazende ayakta yolcu alındığını dolmuşlarda ve otobüslerde sıkıntı yaşandığını ifade etti.

 Bunun üzerine söz alan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper,  dolmuş sıkıntısının her bölgede yaşandığını ifade ederek,  “vatandaş gelen ilk araç ile ayakta olsa bile gidecek olduğu yere gitmek istiyor. Vatandaş bir sonraki dolmuşu beklese onun da dolu geleceğini biliyor. Bunun çözümü sefer sayılarının artırılması ile olur” dedi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ise otobüs ve dolmuşlarda daha sıkı bir denetim yapılmasını istedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler