Akçaabat’tan Avrupa İkinciliği

Akçaabat’tan Avrupa İkinciliği

Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ı tüm platformlarda başarıyla temsil etmeye ve şehrin ününe ün kazandırmaya devam ediyor.

AKÇAABAT’TAN AVRUPA İKİNCİLİĞİ

 

Akçaabat Belediyesi, her alanda olduğunu gibi sportif faaliyetlerde de başarıdan başarıya koşuyor.  Bu kapsamda Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Samet Bulut, İşitme Engelliler Avrupa Judo Şampiyonasında +100 kg da Avrupa İkinciliğini elde etti.

EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Bulgaristan’ın Sofia kentinde düzenlenen organizasyonda ülkemizi temsil eden milli sporcumuz Samet Bulut, şampiyona sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;“ Ülkemize, Trabzon’umuza ve Akçaabat’ımıza bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Çok çalıştık ve emeklerimizin karşılığını aldık. Bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen daima yanımda olan Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milli takım antrenörlerimize, Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e, kulüp yöneticilerimize, kulüp antrenörlerimize ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte sporda tarih yazmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sporcu bu yıl düzenlenecek olan Uluslararası organizasyonlarda ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye devam edecek.

SPORUN VE SPORCUNUN DAİMA DESTEKÇİSİYİZ

Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Samet Bulut’u başarılarından dolayı tebrik eden Akçaabat’ta sporun geliştirilmesi için büyük bir özveri ile çalışan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sporun ve sporcunun daima destekçisi olduğunu belirtti. Başkan Ekim, “ Akçaabat’ımız sporda da kendini göstermiş bir şehirdir. Tarihten beri spora düşkün olan şehrimizde, tüm vatandaşlarımıza hitap edebilecek kurslar, turnuvalar, yarışmalar ve aktiviteler düzenliyoruz. Yediden yetmişe herkesi sporun birçok branşıyla buluşturuyoruz. Düzenlediğimiz sportif aktivitelerle civar il ve ilçelere de örnek oluyoruz. Spora olan sevgimiz sporcuya olan desteğimiz imkânlarımız ölçüsünde her daim mevcut olacak. Akçaabat’ımızı, Trabzon’umuzu ve ülkemizi gururla temsil eden tüm sporcularımızı gönülden kutluyor; her birine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum. Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü Sporcumuz Samet Bulut, bizleri gururlandırdı. Tüm sporculara örnek olacak bir başarıya imza attı. Sporcumuza ve Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü çatısı altındaki herkese disiplinli, yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kulübümüz de sporcularımız da başarıdan başarıya koşuyor; ilçemizi gururlandırıyorlar.” şeklinde konuştu.

avrupa-ikincisi-akcaabatta.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler