Akçaabat'tan 2 Aday Adayı

Akçaabat'tan 2 Aday Adayı

Akçaabat'tan 2 Aday Adayı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimde milletvekili aday adayı olmak isteyenler için süreç başladı. YSK, son istifa tarihi olarak 16 Mart'ı işaret etti. Yapılan açıklama sonrasında kamudan beklenen istifa da gelmeye başladı. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için aday adayı olmayı düşünenler için geri sayım başladı. Kamuda daha istifaların başladığı ve aday adaylarının da bir bir ortaya çıkmaya başladığı görüldü.

Kaymakam Gürkan Üçüncü İstifa etti.gurkan-ucncu-ak-partiden-aday-aya.jpg

AK Parti’den aday adayı olacağı daha önce açıklanan Hopa Kaymakamı Gürkan üçüncü bugün itibari ile görevinden istifa etti.  Üçüncü istifa haberisini sosyal medya hesabından duyurdu. Yaptığı paylaşımda “14.03.2023 tarihi itibariyle yürütmekte olduğum Hopa Kaymakamlığı görevinden ayrılıyorum. Yaklaşık 1,5 yıl süreyle Hopa’da kaymakamlık yapmak şahsım ve ailem için şeref ve mutluluk vesilesi olmuştur” dedi.​​​​​​​

Gürkan Üçüncü’nün yarın (15 Mart Çarşamba) saat 15.30’da AK Parti İl Başkanlığı’na başvuruda bulunması bekleniyor.

 

 

Birinci Adaylık Başvurusundan bulunuyor.

cevat-birinci-akcaabat.jpgÖte yandan Dörtyol eski belediye başkanı Cevat Birinci de aday adaylığı için başvuruda bulunuyor. AK Parti İl Başkanlığı’na saat 16.30’da başvuru yapması için randevu aldığı bilgisine ulaşıldı.

Birinci yaptığı açıklama şu şekilde;

Değerli kardeşlerim :

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için, Allah nasip ederse 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 16 30 da Ak Parti Trabzon il Başkanlığında Milletvekili aday adaylığına baş vuracağım.Hayırlı olmasını diliyorum. Selâm ve dua ile...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler