Akçaabat'ta Spor Kursları Devam Ediyor

Akçaabat'ta Spor Kursları Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi spor branşları kapsamında açtığı kurslara Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hazırlığı kursunu da ekledi. Belediye bünyesinde açılan BESYO sınavına Hazırlık Kursu yoğun talep görüyor.

AKÇAABAT’TA SPOR KURSLARI DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesi bünyesinde açılan spor kurslarına bir yenisi daha eklendi.

Akçaabat Belediyesi spor branşları kapsamında açtığı kurslara Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hazırlığı kursunu da ekledi. Belediye bünyesinde açılan BESYO sınavına Hazırlık Kursu yoğun talep görüyor.

Her alanda gençleri geleceğe hazırlamayı kendine görev edinen Akçaabat Belediyesi, sportif kursların yanı sıra BESYO ve Spor Lisesi gibi okullar için sınavlara hazırlık kurslarını hayata geçiriyor. Gençler tarafından yoğun talep gören kurslarda elde edilen başarılar ise hem kursiyerleri ve ailelerini hem de Akçaabat Belediyesi’ni memnun ediyor.

İki ay boyunca açık havada ve kapalı alanda parkurlar, kondisyon, beslenme, disiplin ve nefes antrenmanları yapılacak olan BESYO Kursu’nda 30 öğrenci ter döküyor. BESYO Kursu’ndaki öğrencilerin istediği üniversitelerin parkurlarına birebir uygun hazırlanan parkurlar, öğrencilerin gerçek sınava en yakın şekilde deneme yapmalarını sağlıyor. Kurs tam donanımlı ve alanında uzman eğitmen tarafından veriliyor. Özel sektörde külfetli bir maliyete sahip olan BESYO Kursu, Akçaabat Belediyesi tarafından tamamen ücretsiz veriliyor.

DAİMA GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Her alanda gençlerimizin yanındayız ve onlara imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye gayret ediyoruz diyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi hayata ve geleceğe tam donanımlı şekilde hazırlamaya özen gösteriyoruz. Gençlerimizin geleceklerini şekillendirmeye başladıkları bu yolda onlara imkânlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. BESYO ve Spor Lisesi gibi özel yetenek sınavına dayalı alımlar yapan okullara hazırlık kursları ekonomik anlamda oldukça külfetli. Belediye olarak, gençlerimizin sırtından bu yükü kaldırmak ve onlara fayda sağlamak için Belediyemize ait Gençlik ve Spor Merkezinde kursumuzu başlattık. Gençlerin, gerçek sınava en yakın antrenmanlar yaptığı kursumuz alanında uzman eğitmenler tarafından tam donanımlı şekilde hizmet veriyor. Kurslarımızdaki gençlerin başarıları bizi gururlandırıyor; bize çalışma azmi veriyor. Her biri ayrı bir cevher olan gençlerimize girecekleri sınavlarda yürekten başarılar diliyorum.” Dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

BESYO Sınava Hazırlık Kursu öğrencilerinden Ali Efe Kılıç, Mert Can Çabuk, Mert Tarakçı, Özcan Aydın ve Kübra Ustaoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajda şunları ifade ettiler; “Hem açık havada hem kapalı alanda haftanın altı günü antrenman yapıyoruz. Çok çalışıyoruz. Eğitmenimiz, gitmek istediğimiz üniversiteye uygun parkurlar hazırlıyor. Bir nevi kişiye özel parkurlarda çalışma imkânı buluyoruz diyebiliriz. Bu kurs sayesinde kondisyonumuz, vücut direncimiz, nefes kontrolümüz, parkur skorumuz arttı. Hocalarımız ve Belediye Başkanımız sayesinde kendimizi sınava hazır hissediyoruz. Özellikle bize sınavlara hazırlık sürecinde fırsat eşitliği saplayan Akçaabat Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi

BESYO, Spor Lisesi Hazırlık Kursu ve diğer kurslar için Akçaabat Belediyesi İnternet sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip edebilir; başvurularınızı online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

haber1-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler