Akçaabat'ta Her Yerde Çalışma Var

Akçaabat'ta Her Yerde Çalışma Var

Yatırım çalışmalarının hız kazandığı Akçaabat’ta, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatlarıyla tüm mahallelerde ihtiyaç analizleri yapılıyor.

AKÇAABAT’TA HER YERDE ÇALIŞMA VAR

Yatırım çalışmalarının hız kazandığı Akçaabat’ta, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatlarıyla tüm mahallelerde ihtiyaç analizleri yapılıyor.

Program dahilinde ilçenin dört bir tarafında eş zamanlı olarak çalışmalar ilerliyor. Doğalgaz altyapı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollar onarılıyor. Vatandaşların ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için Akçaabat Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde sathi kaplama, yol genişleme ve açma, beton yol yapımı, parke, duvar ve asfalt yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

“KENTİN HER NOKTASINA HİZMET”

Alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim , “Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizin her noktasına hizmet götürmeye gayret ediyoruz.Ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürüyor. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için sürdürülen çalışmalar hava şartlarının da olgunlaşmasıyla hız kazandı. Tüm Akçaabatlıların beklediği doğalgaz, şehrimizin birçok yerine geldi ve kullanılmaya başlandı. Şehrin geri kalan kısmı için çalışmalar hala devam ediyor. Doğalgaz altyapı çalışmaları sebebiyle şehrimizdeki ara yollar bozuldu. Doğalgaz hatlarının döşendiği yerlerde doğalgaz kullanım testlerinin tamamlanması ve onay verilmesi halinde buradaki yolları belediye olarak yeniden yapıyoruz. ” şeklinde konuştu.

CADDE VE SOKAKLAR TAZYİKLİ SUYLA VE KÖPÜKLE YIKANIYOR

Akçaabat Belediyesi ekipleri, kent genelinde cadde ve sokakları tazyikli suyla ve köpükle yıkama çalışmaları devam ediyor.

Belediyenin temizlik ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Yıkanan sokaklar tozdan arındırıldığı gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor.

BAŞKAN EKİM: ÇEVREYİ TEMİZ TUTMANIN KURALI KİRLETMEMEKTİR

Vatandaşlara toz, çamur ve kirden uzak bir ortam sunmaya çalıştıklarını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; "Şehrimizin temiz görünmesi bakımından ekiplerimiz yoğun çaba gösteriyor. Şehir genelinde ana arterler, çöp konteynerleri, parklar cadde ve sokaklar sürekli tazyikli suyla ve köpükle yıkanarak pırıl pırıl hale getiriliyor. Bu yöndeki çalışmalarımız aynı zamanda semt pazarlarının kurulduğu güzergahlarda da gerçekleşiyor. Temizlik hizmetleri belediyelerin asli görevlerindendir. Belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz, Akçaabat’ın sokaklarını köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Yaşadığımız şehir hepimizin. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. ” dedi.

BAHARIN RENKLERİ SOKAKLARDA

Akçaabat Belediyesi, kent merkezinin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıyor.

Ekiplerin periyodik olarak sürdürdüğü ot temizliği, bitki bakımı, budama ve ilaçlama gibi çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. İlçe genelinde birçok alanda bakım ve onarım çalışması yapan ekipler, mevsim şartlarına paralel olarak yeşillendirme, çiçek dikimi ve iyileştirme çalışmalarına da hız verdi.

İlçenin farklı alanlarında adeta yeşillendirme seferberliği başlatan ekiplerin hummalı çalışması vatandaşlardan da takdir topluyor. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden vatandaşlar Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e teşekkür etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ İlçe genelinde yapılan peyzaj çalışmalarıyla Akçaabat’ı güzelleştirmeye, şehrimize bahar ve yaz aylarında rengârenk bir görünüm kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

8.jpg

7.jpg

4-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler