Akçaabat'ta Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler

Akçaabat'ta Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler

Akçaabat'ta Çocuklar Gönüllerince Eğlendiler

Akçaabat Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği ve Penaltı Turnuvası düzenledi.

Düzenlenen programa Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir eşleriyle birlikte katıldılar.

Yaylacık Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen Çocuk Şenliği etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendiler.

Çocuk Şenliği’nde Yok Yok!

Akçaabat Belediyesi’nin açmış olduğu Drama Kursu’na katılan çocuklar tarafından 23 Nisan şarkıları işaret diliyle söylendi. Farklılık ve farkındalık yaratan çalışmaların bir arada olduğu etkinlikte çocuklar dans gösterileri ve kolbastı şov yaptılar. Eğlencenin tavan yaptığı Çocuk Şenliği’ne ise dev Trabzonspor Bayrağı damga vurdu. Bayrağın etrafında meşaleler yakıldı; sloganlar atıldı; Trabzonspor için oluşturulan dans koreografileri sergilendi; şampiyonluk erkenden kutlandı.

Palyaçolar eşliğinde yüzleri boyanan ve birbirinden farklı oyunlarla eğlenen çocuklar, günün anısına gökyüzüne rengârenk balonlar uçurdular. Çocuk Şenliği’nde muhteşem bir horon gösterisi sunan Akçaabat Belediyesi Kız Folklor Ekibi ise programa katılanların hem alkışlarını hem de takdirini topladı.

PENALTI TURNUVASI YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen Penaltı Turnuvası’na toplamda 310 çocuk katıldı.

Gollerin havada uçuştuğu turnuvada Reha Kocaoğlu, Hamza Berat, Bedirhan Kolaylı, Yusuf Ayvadalı, Ender Samast, Bekir Serbest, Yekta Kurtuluş ve Göktuğ Şılbır dereceye girdi.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim verdi.

Çocukların Gözlerindeki Işık Bize Çalışma Azmi Veriyor

Etkinlik sonunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  “Çocuklarımız, bizim her şeyimizdir. Onların gözlerinde gördüğüm mutluluk ışığı bana daha çok çalışma azmi veriyor. Yerel yönetimlerin tek görevi şehri planlayıp inşa etmek değildir. Şehrin farklı dinamiklerini canlı tutmak, yol gösterici ve örnek olmak, milli ve manevi duyguları güçlendirmek ve en önemlisi geleceğimiz olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini tasarlamak da belediyelerin görevleri arasındadır. Mustafa Kemal Atatürk, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına bayram hediye etti. Biz de Akçaabatlı çocuklarımızın bayramlarını unutulmaz kılmak istedik. Gönüllerince eğlenebilecekleri ve doyasıya oyun oynayabilecekleri bir gün organize ettik.  Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bir kez daha tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler