Akçaabat'ta Ahde Vefa Buluşması Gerçekleştirildi

Akçaabat'ta Ahde Vefa Buluşması Gerçekleştirildi

Akçaabat'ta Ahde Vefa Buluşması Gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat ilçe Başkanlığı tarafından vefa buluşma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya partide geçmişte görev almış kişiler ve mevcut yöneticiler katıldı.

Programa AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediyesi Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir,  Önceki Dönem Belediye Başkanı Şefik Türkmen, önceki dönem meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapmış eski partililer ve mevcut yönetim katıldı.

Toplantıda konuşan Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe "AK Partide siyaset yapmak onurdur" dedi.

AK Parti'de maziden geleceğe tüm kardeşlerin omuz omuza olduğunu ifade eden  ilçe Başkanı Altıntepe, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak ayrıcalıktır, onurdur. Ancak AK Partimizde siyaset yapmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. AK partimizde siyaset yapmak çalışmayı, yorulmayı ve fedakarlığı gerektirir. Bu dava Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarının yani hepimizin davasıdır. Vefanın sadece semt adı olmadığını bu yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarımızla Akçaabat’ta her zaman gösterildiğini bu programda gördük. Bu etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran arkadaş ve abilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,ise “Öncelikle bu ahde vefa buluşması vesilesiyle sizlerle olmaktan, Akçaabat’ın geçmişinden bugününe emek veren, hizmet veren, fedakarlık eden tüm partili dostlarımla birlikte olmaktan onur duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz.  Konuşamama başlamadan önce ebediyete irtihal etmiş olan Akçaabat Belediyesi önceki dönem meclis üyemiz, kıymetli büyüğümüz, Mahmut Cihan ağabeyimizi, kıymetli yol arkadaşımız Haydar Kara kardeşimi, kadın kollarımızda görev yapan Zeynep Alış hanımefendiyi ve ebediyete uğurladığımız diğer partili yol arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, kendilerine Allah’tan rahmet ailelerine, sevenlerine ve yakınlarına tekrar başsağlığı diliyorum.” Dedi.

 Ortak derdimiz, sevdamız ve paydamız Akçaabat

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasına şöyle devam etti; “Kıymetli büyüklerim, arkadaşlarım, yol arkadaşlarım. Çalışma arkadaşlarımla birlikte devraldığımız bayrağı özveri ve gayretle daha ileriye taşımaya gayret ediyoruz. Sizlerin eleştirileri, bakış açıları ve tavsiyeleri benim için çok kıymetli. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya her zaman talibim. Burada güzel Akçaabat’ımıza emek verenlerle olmanın değeri benim için paha biçilemez. Her birimizin gönlünün en derinlerinde Akçaabat’ımıza hizmet sevdası var. Her birinizin Akçaabat’a büyük emeği ve birçok hizmeti var. Hepiniz, Akçaabat’ı Akçaabat yapan birbirinden değerli gönül dostlarımızsınız. Sizlere, kadim şehrimiz Akçaabat için yaptığınız tüm çalışmalar için minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Akçaabat’a hizmet aşkımızın daim olmasını diliyorum.”

“AK Parti bir vefa hareketidir.”  Diyen Başkan Ekim, “Bizler, tüm teşkilat mensuplarına, davanın neferlerine, gönlünü bu davaya adamış insanlara vefa göstermeyi bir borç biliriz. Hangi görevi üstlenirsek üstlenelim hepimiz ortak bir dava için mücadele ediyoruz. Geçmişten bu yana davamızın sancaktarlığını yapan teşkilatımızın her bir kademesinde emeği geçen eskimez yol ve dava arkadaşlarımızı hep bir arada görmek bizler için büyük mutluluktur. Biz AK Partili dava arkadaşlarımız ile kocaman bir aileyiz. Dün olduğu gibi bugün de, AK davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla birlikte yol yürümeye, şehrimizi kalkındırmaya ve hayal bile edilemeyecek hizmetleri kazandırmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Tekrar hoş geldiniz, sefa getirdiniz, bizleri onurlandırdınız.” İfadelerini kullandı.

Başkana Doğum Günü Sürprizi Yaptılar

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Eskimeyen AK Partililer’ iftar programında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e doğum günü jesti yapıldı. Yoğun iş temposuna kendini kaptıran Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  AK Partililerin kendisine jest yaparak pastayla doğum günün kutlamaları karşısında şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, doğum gününü hatırlayıp kutlayan AK Partili yol arkadaşlarına teşekkür etti.

11.jpg22.jpg33.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler