Akçaabat Yeni Spor Mağazasına Kavuştu

Akçaabat Yeni Spor Mağazasına Kavuştu

Akçaabat Yeni Spor Mağazasına Kavuştu

 

Akçaabat STEP ZONE spor giyim mağazası, düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı. Akçaabat İnönü Caddesi’nde gerçekleşen açılış törenine, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, ilçe kadın kolları başkanı Ezgi Yılmaz, belediye meclis üyeleri, iş insanları ve vatandaşlar katıldı.

Gürsel Güven ve Hasan Durna'nın sahipliğinde, spor giyim dünyasının önde gelen markalarını bünyesinde barındıran STEP ZONE, açılışına Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya'nın yaptığı açılış konuşmasında, iş yerinin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, genç girişimcilerin bölgede eksikliği hissedilen bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı. Sivrikaya, “Bu iş yerleri Akçaabat’ımızın yüz akıdır. İki genç kardeşimiz Akçaabat’ta olmayan bir işi yaptılar. Bundan sonra da bize düşen bu arkadaşlarımıza destek verip, ayakta durmalarını sağlamaktır.” şeklinde konuştu.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar da bir konuşma yaparak, iş yerinin açılışının ilçeye bereket getirmesini dileyerek, genç girişimcilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından protokol mensuplarının katılımıyla, eski belediye başkan yardımcısı Cevat Birinci'nin yapmış olduğu dualar eşliğinde STEP ZONE spor giyim mağazasının açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

akcaabat-yeni-spor-magazasina-kavustu.jpeg

akcaabat-yeni-spor-magazasina-kavustu2.jpeg

akcaabat-yeni-spor-magazasina-kavustu3.jpeg

akcaabat-yeni-spor-magazasina-kavustu4.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler