Akçaabat Üç Önemli Organizasyona Hazır

Akçaabat Üç Önemli Organizasyona Hazır

Akçaabat Üç Önemli Organizasyona Hazır

AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR

Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.

AKÇAABAT’IN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 106. YILI KUTLANACAK

Akçaabat Belediyesi organizasyonunda, 17 Şubat 2024’te Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlanacak.

Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü, her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.  15-18 Şubat tarihleri arasında kutlanacak olan Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri dolu dolu geçecek. Bu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında faklı olarak Fener Alayı yapılacak.

TRABZON TANITIM GÜNLERİNE HAZIRIZ

Ulusal ve Uluslararası tüm platformlarda Akçaabat’ın tanınmasına büyük önem veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İstanbul’da yapılacak olan Trabzon Tanıtım Günleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

Akçaabat’ı merak edenler için şehri tanımak isteyenler için ve memleket hasreti çekenler için Akçaabat’ın kültürü,  horonu, tarihi ve yöresel lezzetleri İstanbul’a fuar alanına taşınacak. Herkesin ilgi ve merakla beklediği organizasyon 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

AKÇAABAT TİYATROYA DOYACAK

Her yıl düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri, bu yıl 11.’si düzenlenecek olan 1-6 Mart 2024 tarihleri arasında başlayacak.

Ordu, Giresun, Erzurum, Bursa ve Trabzon’dan gelen tiyatro ekipleriErol Günaydın Sanat Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak.Altı akşam boyunca devam edecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günler, altı farklı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Üç büyük kültür sanat etkinliği hakkında duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Kültür ve Sanat Şehri Akçaabat’ta Akçaabatlılarımız için dolu dolu bir program hazırladık. İlk olarak şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü coşkuyla kutlayacağız. Kurtuluş etkinliklerimiz kapsamında kültürel ve sportif organizasyonlarımız yer alıyor. Kutlama etkinliklerimiz 4 gün boyunca devam edecek. Ardından Akçaabat’ımızı İstanbul’a taşıyacağız. Oradaki hemşehrilemizin memleket hasretini gidereceğiz ve şehrimizi İstanbul’da yaşayanlara her yönüyle tanıtacağız. Devamında ise Ramazan Ayı öncesinde Erol Günaydın Tiyatro Günlerimiz başlayacak. Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz ve 11.’sini düzenleyecek olduğumuz Erol Günaydın Tiyatro Günlerimiz, bu yıl Ramazan Ayı vesilesiyle altı gün sürecek. Altı farklı oyunla, altı farklı tiyatro ekibi, altı farklı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluşacak. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirecek olduğumuz üç büyük organizasyonumuz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kültür ve sanatta da durmak yol; daima ileri.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler