Akçaabat Kültür ve Sanatta Yine Dop Dolu

Akçaabat Kültür ve Sanatta Yine Dop Dolu

Akçaabat Kültür ve Sanatta Yine Dop Dolu

AKÇAABAT’TA SANAT DOLU GÜNLER DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesi, birbirinden güzel ve özel kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği etmeye devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından Haziran ayı için organize edilen kültür sanat etkinlikleriyle Akçaabat’ta sanat dolu günler başlıyor.

Haziran Ayı kültür ve sanat etkinlikleri; 01-03 Haziran tarihlerinde Akçaabat Belediye Tiyatrosu tarafından Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelenecek olan ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı oyunla başlıyor. 04 Haziranda kardeş şehir Batum’da Resim Sergisi düzenlenecek. 06 Haziranda Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu kulakların pasını silecek. 07 Haziranda Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde Çocuk Korosu Konseri minikler için özel şarkılar seslendirecek. 12 Haziranda ise Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olması hasebiyle Akçaabat Belediyesi tarafından Hamam Çimeni Sergi Salonunda 100. Yıl Sergisi yapılacak. Haziran ayı kültür sanat etkinlikleri planlanan program dahilinde 13 Haziranda Erol Günaydın Sanat merkezinde Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun Konseriyle sona erecek.

ETKİNLİKLERİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Haziran Ayı için düzenlenecek olan kültür ve sanat etkinliklerine herkesi davet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Yaz, dolu dolu geliyor. Akçaabat’ta özlenen günler geri geliyor.  Kültür, sanat, spor, eğlence, tiyatro ve daha fazlası her yaz olduğu gibi bu yaz da Akçaabatlılarla buluşacak. Çok sayıda ve birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı Haziran Ayı kültür ve sanat etkinliklerimiz başlıyor. Sizler için kültür ve sanata olan düşkünlüğüyle ün yapan şehrimize yakışır bir program hazırladık. Haziran ayında ardı ardına birçok etkinlik düzenledik. Tüm etkinliklerimize siz değerli Akçaabatlı hemşerilerim davetlidir. Akçaabat için Akçaabatlı hemşerilerim için durmadan, yılmadan her gün daha çok çalışmaya devam ediyoruz. Akçaabat, her şeyin en güzeline layıktır.” dedi.

3.jpg

7.jpg

9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler